EUROPA LEAGUE

Τα ζευγάρια των "16" του Europa League

Τα ζευγάρια των "16" του Europa League

Ο ισπανικός εμφύλιος Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη και ο ιταλικός μεταξύ της Φιορεντίνα και της Ρόμα δεσπόζουν στη φάση των "16" του Europa League που θα διεξαχθεί 12 και 19 Μαρτίου. Δείτε όλα τα ζευγάρια.

Δύο... εμφυλίους έβγαλε η κλήρωση της φάσης των "16" του Europa League που διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής (27/2) στη Νιόν της Ελβετίας, με την κάτοχο του τροπαίου Σεβίλλη να τίθεται αντιμέτωπη με τη Βιγιαρεάλ και τη Φιορεντίνα να κοντράρεται με τη Ρόμα.

Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει και στο Βόλφσμπουργκ-Ίντερ ενώ όσον αφορά στις άλλες δύο ιταλικές ομάδες από τις πέντε που συνεχίζουν στο θεσμό, η Τορίνο συγκρούεται με τη Ζενίτ ενώ η Νάπολι έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο απέναντι στη Ντινάμο Μόσχας.

Τα ζευγάρια των "16" του Europa League

Μετά το στραπάτσο των Λίβερπουλ και Τότεναμ, η Έβερτον έμεινε να κρατάει μόνη τη σημαία του αγγλικού ποδοσφαίρου στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα προσπαθήσει να φτάσει στους "8" αποκλείοντας τη Ντινάμο Κιέβου, η "πρωτάρα" στη φάση των "16" Ντνίπρο θα αντιμετωπίσει μετά τον Ολυμπιακό τον Άγιαξ ενώ το παζλ αυτής της φάσης ολοκληρώνει το ζευγάρι Μπριζ-Μπεσίκτας.

Τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των "16" του Europa League:

Έβερτον - Ντινάμο Κιέβου

Ντνίπρο - Άγιαξ

Ζενίτ - Τορίνο

Βόλφσμπουργκ - Ίντερ

Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη

Νάπολι - Ντινάμο Μόσχας

Μπριζ - Μπεσίκτας

Φιορεντίνα - Ρόμα
* Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 12 Μαρτίου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 19.

* Η κλήρωση για τους "8" του Europa League θα γίνει στις 20 Μαρτίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 16 και 23 Απριλίου.

* Η κλήρωση για τα ημιτελικά θα γίνει στις 24 Απριλίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Μαΐου.

* Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 27 Μαΐου στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ