EUROPA LEAGUE

Τα "βροντάει" απ' τη Φιορεντίνα ο Σόουζα

Fiorentina's head coach Paulo Sousa gestures during the Italian Serie A soccer match between ACF Fiorentina vs CFC Genoa at Artemio Franchi stadium in Florence, Italy 23 agosto  2015. ANSA/MAURIZIO DEGL INNOCENTI
Fiorentina's head coach Paulo Sousa gestures during the Italian Serie A soccer match between ACF Fiorentina vs CFC Genoa at Artemio Franchi stadium in Florence, Italy 23 agosto 2015. ANSA/MAURIZIO DEGL INNOCENTI ANSA

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο τεχνικός της Φιορεντίνα Πάουλο Σόουζα αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία του συλλόγου εξαιτίας της κόντρας του με τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της λύσης της συνεργασίας του Πάουλο Σόουζα με τη Φιορεντίνα. Το γυαλί στις σχέσεις του Πορτογάλου τεχνικού με τη διοίκηση της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League, είχε... ραγίσει απ' την περυσινή σεζόν.

Οι δύο πλευρές είχαν διαφορετική φιλοσοφία σε αγωνιστικά, αλλά και μεταγραφικά ζητήματα. Όμως, η καλή πορεία των "βιόλα" κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν... ανάγκασε ουσιαστικά τους διοικούντες την ιταλική ομάδα να κρατήσουν τον νεαρό τεχνικό στον πάγκο.

Όμως, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως είναι η πώληση του Μάρκος Αλόνσο στην Τσέλσι την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου σε συνδυασμό με το γεγονός πως τα χρήματα (σ.σ. 25.000.000 ευρώ) που μπήκαν στα ταμεία του συλλόγου δεν επενδύθηκαν αναλόγως. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας " sportmediaset.mediaset.it", ο Σόουζα έχει ήδη αδειάσει το σπίτι που διαμένει στη Φλωρεντία και πλέον μετράει... ώρες.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το κλίμα στο στρατόπεδο της Φιορεντίνα λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Όσον αφορά στον διάδοχο του παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού, πρώτο φαβορί δείχνει ο Στέφανο Πιόλι που την περασμένη διετία κάθισε στον πάγκο της Λάτσιο.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ