EUROPA LEAGUE

Τα τελευταία λόγια του Αλίγεφ πριν ξεψυχήσει

Τα τελευταία λόγια του Αλίγεφ πριν ξεψυχήσει

Ο Αζέρος δημοσιογράφος, Ρασίμ Αλίγεφ, που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου λόγω κριτικής σε ποδοσφαιριστή, μίλησε για το περιστατικό λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή (VIDEO).

Ο 30χρονος Αζέρος δημοσιογράφος, Ρασίμ Αλίγεφ, υπέκυψε στα τραύματα του, μετά από επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους, την επόμενη αρνητικών ποσταρισμάτων για τον αρχηγό της Γκαμπάλα, Γιαβίντ Χουσεΐνοφ.

Στην κατάθεση που πρόλαβε να δώσει, ο Αλίγεφ είχε αναφέρει ότι ο άνδρας, ο οποίος του τηλεφώνησε και τον απείλησε, είχε δηλώσει ξάδερφος του Χουσεΐνοφ! Ένα στοιχείο που οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη του Ισμαΐλοφ. Ο συλληφθείς είναι 21 ετών και ποδοσφαιριστής.

Ο άτυχος ρεπόρτερ, μίλησε για το περιστατικό λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή και μεταξύ άλλων είπε πως "πήγα στο ραντεβού και περίμεναν 5-6 άνθρωποι. Μου όρμησαν και άρχισαν να με χτυπάνε παντού. Πήραν το κινητό μου και εξαφανίστηκαν. Πήγα μόνος μου σε σταθμό πρώτων βοηθειών και μετά με μετέφεραν στο νοσοκομείο", δήλωσε μεταξύ άλλων από την κλινική στην οποία νοσηλευόταν.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, όμως, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του από εσωτερική αιμορραγία.



Το μοιραίο στάτους στο facebook που του στοίχισε τη ζωή



Bu cür əxlaqsız, tərbiyəsiz və özünü idarə etməyi bacarmayan bir futbolçunun, məni Aavropa meydanlarında təmsil etməsini İSTƏMİRƏM

Posted by Rasim Aliyev onFriday, 7 August 2015
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ