EUROPA LEAGUE

Τα σενάρια πρόκρισης της ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δύο αποτελέσματα θέλει η ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αφού με νίκη ή ισοπαλία στη Βιέννη απέναντι στην Αούστρια, θα πάρει την πρόκριση για τους "32".

Την ευκαιρία να προκριθεί από την 5η αγωνιστική των ομίλων στους "32" του Europa League έχασε η ΑΕΚ απέναντι στη Ριέκα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τους Κροάτες στο ΟΑΚΑ.

Βέβαια, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα για την Ένωση, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, και σε περίπτωση ήττας δεν θα κρατούσε την τύχη στα χέρια της στο φινάλε των ομίλων.

Πλέον, για να προκριθεί στους "32" της διοργάνωσης, η ΑΕΚ θα πρέπει να μην ηττηθεί στις 7 Δεκεμβρίου (20:00) στο "Ernst Happel Stadion" της Βιέννης απέναντι στην Αούστρια. Με νίκη ή ισοπαλία θα καταλάβει τη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου ( η Μίλαν είναι σίγουρα πρώτη μετά το 5-1 επί των Αυστριακών) και θα βρεθεί ως αδύναμη στην κλήρωση της 11ης Δεκεμβρίου, με πιθανούς αντιπάλους τους 11 πρώτους (δεν μπορεί να κληρωθεί με τη Μίλαν) κάθε ομίλου του Europa League, αλλά και τους 4 καλύτερους τρίτους των ομίλων του Champions League.

Σε περίπτωση ήττας, οι Αυστριακοί θα πάρουν τη δεύτερη θέση, αφού θα υπερτερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία, ενώ και στο ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας (αν η Ριέκα νικήσει τη Μίλαν), πάλι η Αούστρια θα είναι δεύτερη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ου ΟΜΙΛΟΥ

1. Μίλαν 11 (13-4)

2. ΑΕΚ 7 (6-5)

3. Αούστρια 4 (9-16)

4. Ριέκα 4 (9-12)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (07/12)

Αούστρια - ΑΕΚ

Ριέκα - Μίλαν

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ