EUROPA LEAGUE

Τα πλάνα της Σταντάρ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Τα πλάνα της Σταντάρ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Διαβάστε την πιθανή ενδεκάδα της Σταντάρ Λιέγης και πως αναμένεται να παραταχθεί εναντίον του Παναθηναϊκού.

Με τρεις απώλειες θα παραταχθεί η Σταντάρ Λιέγης εναντίον του Παναθηναϊκού. Οι Ντομπέ, Λεγεάρ και Σοάρες δεν προπονήθηκαν στην τελευταία προπόνηση (19/10) πριν το παιχνίδι και αποκλείστηκαν από την 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής, Αλεξάντρ Γιάνκοβιτς.

Ο μοναδικός ο οποίος τα κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του Σέρβου προπονητή είναι ο Αντράντε, ο οποίος αναμένεται να παίξει ως βασικός.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι Ζιλέ, Ουμπέρ, Βιτς, Γκορέ, Έλντερσον, Λαΐφης, Φιόρ, Φε, Αντράντε, Σολτς, Ενό, Σισέ, Τρεμπέλ, Ντοσεβί, Εντμίλσον, Μπαντιμπανγκά, Μπελφοντίλ, Ορλάντο Σα, Μπενίτο Ραμάν και Μπενζά.

Με σύστημα 4-2-3-1

Ο Αλεξάντρ Γιάνκοβιτς θα παρατάξει τη Σταντάρ με σύστημα 4-2-3-1 και με επιθετικό προσανατολισμό. Άλλωστε, αυτό επιτάσσει η φιλοσοφία του και δεν πρόκειται να την αλλάξει απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ζιλέ θα είναι στην εστία, οι Σολζ και Λαΐφης στο κέντρο της άμυνας, ο Φε θα είναι στο δεξιό άκρο και ο Αντράντε στο αριστερό, οι Ενό και Τρεμπέλ θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Μπελφοντίλ θα παίξει επιτελικός χαφ, ο Ντοσεβί δεξιός εξτρέμ και ο Εντμίλσον αριστερός εξτρέμ και ο Ορλάντο Σα στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ