EUROPA LEAGUE

Τα... Greeklish της Σάλκε

Τα... Greeklish της Σάλκε

Μέσω των social media, οι "βασιλικοί μπλε" κάλυψαν το ταξίδι τους από το Ντίσελντορφ στην Θεσσαλονίκη για τον αυριανό (16/2, 22:05) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τους "32" του Europa League. Το Sport24.gr ήταν στο αεροδρόμιο.

Η αποστολή της Σάλκε βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, με τον Μάρκους Βάιντσιρλ να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τον Τσούπο Μοτίν, όχι όμως και τον Ναμπίλ Μπενταλέμπ, με τον 23χρονο Αλγερινό να ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές.

Οι Γερμανοί "κάλυψαν" το ταξίδι τους στην Θεσσαλονίκη με φωτογραφίες και βίντεο τόσο κατά την αποβίβαση όσο και λίγα λεπτά πριν από την προσγείωση. Μάλιστα, υπήρξαν και φωτογραφίες από την διαδικασία προσγείωσης, με τους Γερμανούς να... χαιρετούν με greeklish την Θεσσαλονίκη.



Οι Γερμανοί έδειξαν να είναι βιαστικοί, καθώς αμέσως βγήκαν στην αίθουσα αφίξεων και κατευθύνθηκαν στο λεωφορείο που τους περίμενε. Μαζί τους, ταξίδεψαν και οπαδοί της ομάδας.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ

Δεν είναι μόνο οι Γερμανοί φίλαθλοι της Σάλκε που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση της Πέμπτης, αλλά και φίλοι του ΠΑΟΚ από το εξωτερικό. Λίγα λεπτά πριν την άφιξη της αποστολή των "βασιλικών μπλε" έφτασαν στην Θεσσαλονίκη, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από την Κύπρο, που θα δώσουν το παρών στις κερκίδες της Τούμπας.

Τα... Greeklish της Σάλκε

Η άφιξη της Σάλκε:



TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ