EUROPA LEAGUE

Τα γκολ στο ΑΕΚ - Αούστρια

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λιβάγια άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Αούστρια με τους Αυστριακούς να ισοφαρίζουν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και να παίρνουν προβάδισμα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. (VIDEO)

Με ένα τυχερό γκολ το οποίο προήλθε όμως μετά από ωραία προσπάθεια η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με την Αούστρια με τον Λιβάγια.

Αυτό ήταν το παρθενικό γκολ του επιθετικού των "κιτρινόμαυρων" που είχε να σκοράρει από τις 5 Μαρτίου και μια αναμέτρηση της Λας Πάλμας.

Στο 28' του αγώνα ο Μάνταλος έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Αραούχο ο οποίος πλάσαρε ο γκολκίπερ της Αούστρια έδιωξε με την μπάλα να φτάνει μετά από κόντρα στο στήθος του Λιβάγια και πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, στο 43' η Αούστρια έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας με κοντινή προβολή του Μόνσχαϊν.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα με την έναρξη του δευτέρου μέρους πήραν και προβάδισμα στο σκορ με όμορφο πλασέ του Τατζούρι. Ο επιθετικός της Αούστρια έγινε αποδέκτης της μπάλας στο 49' και με ωραία αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Ανέστη.

Στο 90', όμως, ο Αραούχο έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Λιβάγια προ κενής εστίας ισοφάρισε σε 2-2!

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ