EUROPA LEAGUE

Τα γκολ στα ματς των ελληνικών ομάδων

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δείτε βίντεο με τα γκολ από τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στο Europa League.

Σε τρία μέτωπα δίνουν τη μάχη τους οι ελληνικές ομάδες στο Europa League. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Έστερσουντ, ο Παναθηναϊκός την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Βέλγιο από την Μπριζ. Δείτε σε βίντεο τα γκολ που έχουν σημειωθεί στις τρεις αναμετρήσεις.

ΠΑΟΚ - ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Κόντρα στη ροή του αγώνα και έπειτα από λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ η Έστερσουντ κέρδισε το πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Ρέι στον Άιες. Ο Νούρι ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1 στο 21'.

Η ισοφάριση για τον δικέφαλο του Βορρά ήρθε από τον Μάτος στο 38'. Εξαιρετική σέντρα από τον Λέοβατς από τα αριστερά ο Μάτος με εντυπωσιακή κεφαλιά έκανε το 1-1 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 77' ο Πρίγιοβιτς έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ. Ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Τζάλμα Κάμπος από δεξιά, ο Σέρβος με κεφαλιά νικά τον Κεϊτά και κάνει το 2-1 για τον ΠΑΟΚ.

Το ματς ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ αφού ο Πρίγιοβιτς μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που πήρε ο Πέδρο Ενρίκε και έκανε το 3-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ

Στο 29' ο Καμπέσας έκανε τη σέντρα από δεξιά με το αριστερό, ο Μολίνς έκανε γυριστή κεφαλιά νικώντας στον αέρα τον Ετσέιτα, ο Λουντ ντρίμπλαρε τον Ντε Μάρκος, βρέθηκε απέναντι στον Ερέριν και τον "εκτέλεσε" με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 1-0 για τους πράσινους.

Στο 55' ο Λουντ πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, έδωσε δεξιά του στον Λουσιάνο, ο Μπαλενθιάγκα δεν κατάφερε να απομακρύνει, ο επερχόμενος Καμπέσας με δυνατό σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Η Αθλέτικ μείωσε στο 68 ' μετά από σέντρα του Μουνιαΐν στο δεύτερο δοκάρι, ο Αντούριθ σηκώθηκε και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ισοφάριση για την Αθλέτικ ήρθε στο 71 ' μετά από σέντρα του Μπαλενθιάγκα από αριστερά, ο Ντε Μάρκος πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Παρόμοια φάση με το πρώτο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ στο 74' όταν μετά από πέναλτι του Μολέντο στον Γουίλιαμς ο Αντούριθ το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 3-2 για την Αθλέτικ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ