Τα εισιτήρια του Γκαμπάλα - Παναθηναϊκός - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Τα εισιτήρια του Γκαμπάλα - Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια του Γκαμπάλα - Παναθηναϊκός

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τη Γκαμπάλα στο Μπακού και οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλές για τα ευρωπαϊκά δεδομένα!

Κάθε φαντασία ξεπερνά το κόστος για να παρακολουθήσει ένας φίλαθλος το παιχνίδι Γκαμπάλα - Παναθηναϊκός, για τα play off του Europa League. Όχι, δεν είναι υψηλό... Το αντίθετο ισχύει! Είναι τρομακτικά χαμηλό, ακόμα και για την Ελλάδα της κρίσης!

Η Γκαμπάλα έθεσε στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ματς στο Μπακού και οι τιμές αρχίζουν από τα 86 λεπτά! Όσο για τα VIP, αυτά κοστίζουν 8,6 ευρώ!

Φυσικά, τα εισιτήρια δεν κοστίζουν ευρώ, αλλά μανάτ, που είναι το επίσημο νόμισμα του Αζερμπαϊτζάν. Πάντως, το εισιτήριο φαντάζει φτηνό για τους Ευρωπαίους, αλλά για τους Αζέρους οι τιμές είναι λογικές.

Την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων, οι φίλαθλοι έδειξαν ενδιαφέρον και υπήρχε κινητικότητα, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες.

 

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

Οι κλασικές φιγούρες των ελληνικών γηπέδων

Ο κάφρος, ο τρελός, ο άσχετος, η ωραία παρουσία κι άλλες μορφές που θα συναντήσεις στις κυριακάτικες εξέδρες.

WE LOVE '90S

WE LOVE '90S

Στουρνάρη: Ο παράδεισος των αντιγραμμένων παιχνιδιών

Τα μαγαζιά με τις αντιγραφές, τα περιοδικά με τα ντέμο, οι pentium στα 133 MHz και όλα όσα μας έμαθε η 'Silicon Valley' της Αθήνας.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΙΑ

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΙΑ

Το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή

Ποια τα μηνύματα του πρώην πρωθυπουργού για την πολιτική διαχείριση της κρίσης και τις προκλητικές συμπεριφορές γειτόνων

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24