EUROPA LEAGUE

Τα εισιτήρια του αγώνα Μίλαν - ΑΕΚ

Milan's fans show a banner welcoming the team's new Chinese owners during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Milan's fans show a banner welcoming the team's new Chinese owners during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, γνωστοποιεί τους τρόπους με τους οποίους οι φίλοι της μπορούν να δώσουν το παρών στο παιχνίδι του "Σαν Σίρο" στις 19 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Μίλαν. Το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι 20 €.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο" στις 19 Οκτωβρίου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Να τονιστεί πως το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, που θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του Europa League κόντρα στη Μίλαν, ότι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου (αναμένεται να αποσταλούν από την AC Milan την Τετάρτη) έως και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου από το Τμήμα Εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων - καθημερινές από τις 10:00 έως τις 17:00), προσκομίζοντας για κάθε εισιτήριο τα εξής στοιχεία, που είναι απαραίτητα σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία:

• Ονοματεπώνυμο

• Ημερομηνία γέννησης

• Τόπος γέννησης

Οι φίλαθλοι εκτός Αθηνών και οι κάτοικοι εξωτερικού θα πρέπει να κάνουν τις κρατήσεις τους μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 800-100-2121 από σταθερά και 210-6855830 από κινητά τηλέφωνα (καθημερινές από τις 09:30 έως τις 17:30) αναφέροντας για κάθε εισιτήριο τα στοιχεία, που προαναφέρθηκαν και πληρώνοντας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:

5102-075089-479

ΙΒΑΝ: GR4001721020005102075089479

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΑΕ ΑΕΚ

αναγράφοντας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σαν αιτιολογία το ονοματεπώνυμό τους και το λεκτικό ΜΙΛΑΝ-ΑΕΚ (παράδειγμα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΛΑΝ-ΑΕΚ).

Η παραλαβή των εισιτηρίων (για όσους τα αγοράσουν μέσω τραπεζικής κατάθεσης) θα γίνει στο Μιλάνο με την προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου για κάθε φίλαθλο.

Το ξενοδοχείο στο οποίο θα γίνει η παραλαβή των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί μία βδομάδα πριν τον αγώνα.

-Το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι 20 €

Σημειώνουμε πως κανένα ταξιδιωτικό πρακτορείο δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήρια του αγώνα εκτός από το GS Travel.

Τέλος ενημερώνουμε πως σε κανένα φίλαθλο χωρίς εισιτήριο δεν θα επιτραπεί από την ιταλική αστυνομία να πλησιάσει το γήπεδο την ημέρα του αγώνα, ενώ για την είσοδο στο γήπεδο μαζί με το εισιτήριο θα είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου".

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ