EUROPA LEAGUE

Τα εισιτήρια για το Άντερλεχτ - Ολυμπιακός

Τα εισιτήρια για το Άντερλεχτ - Ολυμπιακός

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άντερλεχτ στις 18/2 για την φάση των "32" του Europa League.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άντερλεχτ στις 18/2 για την φάση των "32" του Europa League και ενημερώνει τους φιλάθλους για τον τρόπο παραλαβής τους και την τιμή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα του UEFA EUROPA LEAGUE (Φάση των 32) μεταξύ των ομάδων ANDERLECHT - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "Constant Vanden Stock Stadium" την Πέμπτη 18/02/2016 στις 19:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στης Βρυξέλλες, ως εξής :

Την Τρίτη 09/02 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 12, 14, 15, 16, 33, VIP, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Για τους κατόχους σουιτών και εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική κράτησή του.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 45€".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ