EUROPA LEAGUE

Συνέχεια στο όνειρο για τον Απόλλωνα Λεμεσού

Συνέχεια στο όνειρο για τον Απόλλωνα Λεμεσού

Την πρωτοπόρο του 5ου ομίλου, Αταλάντα, αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (19/10, 22:05) ο Απόλλων Λεμεσού, με στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα που θα τον βάλουν σε τροχιά πρόκρισης στο Europa League.

Ο Απόλλων έχει φέρει τα πάνω - κάτω στον 5ο όμιλο, καθώς πολλοί τον θεωρούσαν ξεγραμμένο, όταν έγινε γνωστή η κλήρωση. Την πρώτη αγωνιστική υποχρέωσε σε ισοπαλία (1-1) τη Λιόν και εν συνεχεία πήρε βαθμό στο Λίβερπουλ από την Εβερτον (2-2), με αποτέλεσμα στη βαθμολογία να προπορεύεται η Αταλάντα και να ακολουθεί εκείνος!

Η Αταλάντα προέρχεται από την πρώτη ήττα μετά από 8 παιχνίδια. Παρότι προηγήθηκε 1-0 στη Γένοβα, έχασε 1-3 από την Σαμπντόρια, δεχόμενη και τα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο! Παραμένουν εκτός αποστολής οι τραυματίες Σμιντ (μέσος), Τολόι (αμυντικός), αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πάπου Γκόμες (μεσοεπιθετικός) που γύρισε τραυματίας από την εθνική Αργεντινής και δεν έπαιξε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του.

Ο Απόλλων Λεμεσού έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Ανόρθωση, παρόλο που προηγήθηκε, δεχόμενος μάλιστα την ισοφάριση ενώ έπαιζε με παίκτη περισσότερο! Αυτή ήταν η έκτη ισοπαλία του στα εννιά τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει! Τιμωρημένος είναι ο Ρομπέρζ (αμυντικός).

Αισιόδοξος παρά τις δεδομένες δυσκολίες του αγώνα, παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας, Σοφρώνης Αυγουστής: "Είμαστε εδώ για να δώσουμε σε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Αταλάντα. Θα συναντήσουμε πολλές δυσκολίες και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε για να έχουμε τύχη. Η Αταλάντα είχε εξαιρετική απόδοση απέναντι στη Σαμπντόρια και δεν μας αποπροσανατολίζει το σκορ. Πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Στόχος μας είναι να χαρούμε και να απολαύσουμε το παιχνίδι, όπως κάναμε και στις δύο πρώτες αγωνιστικές στους ομίλους της διοργάνωσης.

Έχουμε παρακολουθήσει την Αταλάντα. Παίζει πολύ καλά με το 3-4-3. Κάθε ματς είμαστε το αουτσάιντερ σε αυτόν τον όμιλο. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο. Θα μας βάλει πίεση η Αταλάντα από την αρχή και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είχα κάποιες σκέψεις για αυτό το παιχνίδι σχετικά με την απουσία του Ρομπέρζ. Ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσει πρέπει να ανταποκριθεί όπως φυσικά και όλοι οι παίκτες της ομάδας μας".

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Αταλάντα 4 (4-1)

2. Απόλλων Λεμεσού 2 (3-3)

3. Λιόν 2 (2-2)

4. Έβερτον 1 (2-5)

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ