EUROPA LEAGUE

Συναντήθηκε με Γκουιντέτι ο Ελαμπντελαουί

Συναντήθηκε με Γκουιντέτι ο Ελαμπντελαουί

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί συνυπήρξε με τον Γιόν Γκουιντέτι στην Μάντσεστερ Σίτι και δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον φορ της Θέλτα, που βρίσκεται στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή της Θέλτα βρίσκεται στη χώρα μας, καθώς οι Γαλιθιάνοι αντιμετωπίζουν στην Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Στην ισπανική ομάδα ανήκει και ο Γιόν Γκουιντέτι, που συνυπήρξε με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Νορβηγός διεθνής έχει μείνει εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ εξαιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Θέλτα.

Ο Ελαμπντελαουί ανάρτησε μια φωτογραφία με τον Γκουιντέτι στο instagram και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

"Τόσο ωραίο που είδα τον αδερφό μου Γιόν Γκουιντέτι σήμερα. Καλή επιτυχία στο αποψινό παιχνίδι αδερφέ!", έγραψε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός μπακ.

So nice seeing my bro @johnguidetti today good luck for the game tonight bro!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Omar Elabdellaoui (@omarelabdellaoui) στις

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ