EUROPA LEAGUE

"Συναγερμός" στο Μπιλμπάο για την άφιξη 2.500 Μασσαλών

Basque riot police clash with followers of Athletic Bilbao and FC Spartak Moskva before the match during the Europa League - round of 32, 2nd leg, between Athletic Bilbao and FC Spartak Moskva, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Feb.22, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Basque riot police clash with followers of Athletic Bilbao and FC Spartak Moskva before the match during the Europa League - round of 32, 2nd leg, between Athletic Bilbao and FC Spartak Moskva, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Feb.22, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Στο Μπιλμπάο αναμένονται 2.500 οπαδοί της Μαρσέιγ για ρεβάνς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των 16 του Europa League (15/3, 20:00) με την αστυνομία της Χώρας των Βάσκων να εντείνει τα μέτρα ασφαλείας.

Οι μνήμες από το θάνατο Βάσκου αστυνομικού ύστερα από καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια συμπλοκών με χούλιγκανς της Σπαρτάκ Μόσχας πριν την έναρξη της αναμέτρησης για τους 32 του Europa League είναι νωπές.

Η Μπιλμπάο υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο "San Mamés" για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των 16 του Europa League και στην πόλη της Χώρας των Βάσκων αναμένονται 2.500 οπαδοί της Μαρσέιγ. Έχει σημάνει "συναγερμός" στο Μπιλμπάο και τα μέτρα ασφαλείας της "Ertzaintza" (αστυνομία της Χώρας των Βάσκων) έχουν ενταθεί.

Κυρίως, μεγάλωσε ο όγκος των δυνάμεων ασφαλείας για το συγκεκριμένο ματς. Άλλωστε, οι ultras της Μαρσέιγ προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια στο Μπιλμπάο πριν από δύο χρόνια σε αναμέτρηση για την ίδια διοργάνωση. Το πρώτο ματς, στο "Velodrome", είχε λήξει με νίκη 3-1 των "Phocéens".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ