Συμπλοκές και συλλήψεις πριν το Νάπολι - Λέγκια - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Συμπλοκές και συλλήψεις πριν το Νάπολι - Λέγκια

Συμπλοκές και συλλήψεις πριν το Νάπολι - Λέγκια

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης Νάπολι - Λέγκια, για την 6η αγωνιστική του Europa League, οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια. Δεκάδες συλλήψεις και τραυματισμοί αστυνομικών. (video)

Χάος επικράτησε στο κέντρο της Νάπολης, ως αποτέλεσμα της συμπλοκής οπαδών της τοπικής ομάδας με αντίστοιχους της Λέγκια Βαρσοβίας, λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η αστυνομία της πόλης προχώρησε σε δεκάδες συλλήψεις ενώ 14 αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές.

 

Τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι οι αντεγκλήσεις μεταξύ των Ultras των δύο ομάδων ξεκίνησαν από το αεροδρόμιο  "Καποντικίνι" πριν στη συνέχεια λάβουν μεγαλύτερες διαστάσεις στο κέντρο της πόλης.

Σιδερολοστοί κι άλλα αντικείμενα αλληλοεκτοξέυθηκαν ενώ σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες τέσσερις Ναπολιτάνοι δέχθηκαν επίθεση από Πολωνούς, οι οποίοι στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό τους.

 

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24