EUROPA LEAGUE

Στοΐλοβ: "Να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα στον Πειραιά"

Στοΐλοβ: "Να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα στον Πειραιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυναμικό παρών από τους φίλους της Αστάνα στο ματς με τον Ολυμπιακό ζήτησε ο Στανίμιρ Στοΐλοβ, στην προσπάθεια της ομάδας του να πάρει τη νίκη κόντρα στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την Τρίτη (1/11) στο Καζακστάν, όπου την Πέμπτη (3/11, 18:00) τον περιμένει η δοκιμασία της Αστάνα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι Καζάκοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στην βοήθεια των Νουργκαλίεβ, Ιμπραχίμι (τραυματίες) και Κάνιας (τιμωρημένος - αποβλήθηκε στο Φάληρο), ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Άνισιτς, Σιτόβτιν. Προβλήματα που σε συνδυασμό με την ανωτερότητα του αντιπάλου, κάνουν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Στανίμιρ Στοΐλοβ.

Ο τεχνικός της Αστάνα απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας του για να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι και να στηρίξει τις προσπάθειες των γηπεδούχων να "εκδικηθούν" την ήττα (4-1) στον Πειραιά.

"Ο Ολυμπιακός είναι μία γνωστή ομάδα, που παίζει εδώ και 12 χρόνια στο Champions League και είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε εκδίκηση για το ματς στον Πειραιά. Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, όπως παίζουμε πάντα στην έδρα μας.

Ελπίζω να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει, γιατί αν δεν δώσει δυναμικό παρών, τότε θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Ελπίζω να κάνουμε ένα παιχνίδι ευρωπαϊκού επιπέδου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Στοΐλοβ στο μήνυμα του προς τους οπαδούς της Αστάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ερυθρόλευκο χρυσάφι μέσω Champions League
Λεάλι: "Πρώτα η Αστάνα, μετά ο Παναθηναϊκός"
Χωρίς Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα με Αστάνα
Το μήνυμα του Καπίνο για την Αστάνα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ