EUROPA LEAGUE

Στοΐλοφ: "Δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα"

Στοΐλοφ: "Δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Αστάνα, Στανιμίρ Στοΐλοφ, παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, αν και υποστήριξε ότι δίδεται μεγαλύτερο βάρος από την ομάδα του στο πρωτάθλημα του Καζακστάν.

Την ελπίδα ότι η Αστάνα θα παρουσιαστεί καλύτερη στο ματς του Καζακστάν εξέφρασε ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Στανιμίρ Στοΐλοφ. Ο Βούλγαρος προπονητής παραδέχθηκε ότι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ όσον αφορά στη βαριά ήττα της ομάδας του τη δικαιολόγησε με το σκεπτικό ότι το βάρος δίδεται στο εγχώριο πρωτάθλημα και τη μάχη με την Καϊράτ Αλμάτι.

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Σήμερα έπαιξε καλύτερα από εμάς, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες. Δεν συμφωνώ με ορισμένες από τις αποφάσεις των διαιτητών, όπως στην κόκκινη, σε κάποιες κίτρινες και σε κάτι φάουλ που δεν έδωσε. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος όμως και ανώτερος. Ελπίζω ότι σε 15 μέρες θα προετοιμαστούμε καλά και θα παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο δικό μας γήπεδο".

- Ο Μουζίκοφ γιατί μπήκε αργά; Το παιχνίδι άλλαξε. Γιατί δεν τον βάλατε βασικό;

"Εμείς δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα και για αυτό ξεκούρασα τον Μουζίκοφ. Για αυτό έβγαλα και τον Καμπανάνγκα, για να τον ξεκουράσω για το ματς πρωταθλήματος. Εμείς μπορούμε να κάνουμε κάποιο ροτέισον και στην επίθεση, αλλά πρέπει να αναφέρουμε ότι τους τελευταίους δέκα μήνες οι παίκτες έχουν τρία ματς την εβδομάδα, έχουν φτάσει στο όριο και ελπίζω ότι θα αντέξουν, θα γίνουν πρωταθλητές και μετά θα έχουν χρόνο να ξεκουραστούν και να ετοιμαστούν για τα επόμενα παιχνίδια του Europa League".

- HΓιουνγκ Μπόις κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ. Πόσες πιθανότητες έχετε για να περάσετε στην επόμενη φάση, γιατί είστε στην τελευταία θέση τώρα;

"Αν κερδίσουμε τα δύο εντός έδρας ματς θα έχουμε πιθανότητες. Αν όχι, δεν θα έχουμε πιθανότητες. Είναι απλά τα πράγματα. Όλες οι ομάδες στον όμιλο είναι δυνατές και παίζουν χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Η δική μας ομάδα μόλις χτίζεται. Οπότε αν δεν προκριθούμε, δεν θα γίνει και τίποτα. Εμείς χτίζουμε την ομάδα για να παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη και μόνο τότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι η ομάδα μας θα προκριθεί. Τώρα θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας που μας δίνει δύναμη. Εμείς παίζουμε πάντοτε δυνατά στην έδρα μας".

Photo credits: Action images

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ