EUROPA LEAGUE

Στο Πατριαρχείο ο Αστέρας

Στο Πατριαρχείο ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Η επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη έχει ως πρώτη προτεραιότητα τον αγώνα με την Μπεσίκτας, αλλά ο Αστέρας δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να επισκεφτεί και το Πατριαρχείο.

Όπως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα δεχτεί την αποστολή του Αστέρα την Πέμπτη (18/9), ημέρα του αγώνα κόντρα στην Μπεσίκτας, στις 16:00.

Με δεδομένο ότι η ομάδα αγωνίζεται τέσσερις ώρες αργότερα, μένει να φανεί αν στην επίσκεψη θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν οι ποδοσφαιριστές και το αγωνιστικό τμήμα.

Πάντως, είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Αστέρας, σε αυτό το ιστορικό για αγωνιστικούς λόγους ταξίδι του, θα επισκεφτεί και το Πατριαρχείο, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στην παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη.

Χωρίς Κουρμπέλη στην Κωνσταντινούπολη

Ο τεχνικός του Αστέρα Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Πέμπτης.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτόκο, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνης, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μπαντιμπανγκά, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ