EUROPA LEAGUE

Στο Λίβερπουλ με φιλοδοξίες ο Απόλλων

Apollon players celebrated a goal from their teammate Adrian Sardinero against Lyon during the Europa League group E soccer match between Apollon Limassol and Lyon at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Apollon players celebrated a goal from their teammate Adrian Sardinero against Lyon during the Europa League group E soccer match between Apollon Limassol and Lyon at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα επιτυχημένα αποτελέσματα, o Απόλλων Λεμεσού φιλοξενείται απόψε (22:05) στο Goodison Park από την Εβερτον στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Σοφρώνης Αυγουστή, επεσήμανε τις δυσκολίες του αγώνα απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Έβερτον, αλλά ανέφερε πως και ο Απόλλων είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόκληση ενός τέτοιου αγώνα.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, ο Αντρέ Σκέμπρι έκανε αναφορά στη διαφορά του budget ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα του μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Άλλωστε, πολλοί δεν πίστευαν ούτε στην πρεμιέρα (με τη Λιόν), ότι ο Απόλλων μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, αλλά διαψεύστηκαν με την κυπριακή ομάδα να υποχρεώνει τους Γάλλους σε ισοπαλία 1-1.

Ο Απόλλων Λεμεσού βρίσκεται στο Λίβερπουλ, με 29μελή (!) αποστολή, από την οποία αποκλείστηκαν οι νεαροί τερματοφύλακες, Μιχάλης Παπαστυλιανού, Μιχάλης Παπαχαραλάμπους και ο Εύδωρας Συλβέστρος.

Ο Ούγγρος διαιτητής Tamás Bognár θα διευθύνει την αναμέτρηση και θα έχει βοηθούς τούς συμπατριώτες του Balázs Buzás και Theodoros Georgiou.

Η ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ