EUROPA LEAGUE

Στην προπόνηση ο Μήτρογλου, διαθέσιμος για τον τελικό

The Olympique Marseille (OM) soccer team with Konstantínos Mítroglou, right, walk, during a training session, at the Groupama stadium in Decines, outside Lyon, central France, Tuesday, May 15, 2018. Marseille will play Atletico Madrid in the Europa League final on Wednesday. (AP Photo/Laurent Cipriani)
The Olympique Marseille (OM) soccer team with Konstantínos Mítroglou, right, walk, during a training session, at the Groupama stadium in Decines, outside Lyon, central France, Tuesday, May 15, 2018. Marseille will play Atletico Madrid in the Europa League final on Wednesday. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Ο Κώστας Μήτρογλου ταξίδεψε στη Λιόν για τον τελικό του Europa League με την Ατλέτικο και ο προπονητής της Μαρσέιγ τόνισε πως είναι πως είναι στην διάθεσή του, με τον Έλληνα να παίρνει μέρος στην προπόνηση (videos)

Στην διάθεση του Ρούντι Γκαρθία για τον τελικό του Europa League είναι ο Κώστας Μήτρογλου, με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει στη συνέντευξη τύπου πως ο Έλληνας πλέον προπονείται κανονικά.

"Ο Μπουνά Σαρ κάνει προπόνηση εδώ και δύο μέρες, ενώ θα δείτε να κάνουν προπόνηση τους Κώστα Μήτρογλου, Ρολάντο και Ντιμιτρί Παγέτ αυτό το απόγευμα", τόνισε ο Γαλλο-Ισπανός.

"Πριν 25 χρόνια η Μαρσέιγ έγινε η πρώτη γαλλική ομάδα που κατακτά το Champions League και τώρα έχει την ευκαιρία να γίνει η πρώτη που κατακτά το Europa League. Θα είναι πολύ δύσκολο πάντως", ανέφερε ο Γκαρθία, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Στεβ Μανταντά θα επιστρέψει στο τέρμα και ο Γιοάν Πελέ στον πάγκο.

"Έχασα πολλά ματς τελευταία, αλλά έχω επιστρέψει επειδή είμαι 100% έτοιμος και μπορώ να παίξω αύριο", ανέφερε ο Μανταντά, ο οποίος εκπροσώπησε στη συνέντευξη τύπου τους συμπαίκτες του μαζί με τον Ντιμιτρί Παγέτ.

"Ο Γκριεζμάν είναι ο καλύτερος παίκτης τους. Σκοράρει και δημιουργεί. Μπορεί να κάνει την διαφορά ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να τον κοιτάμε όπως κοιτάς το γάλα όταν βράζει", ήταν η ατάκα του Παγέτ που ξεχώρισε.

Όπως είπε ο Ρούντι Γκαρθία, ο Κώστας Μήτρογλου πήρε μέρος προπόνηση στο γήπεδο της Λιόν με τους συμπαίκτες του. Δείτε VIDEO...

Δείτε videos με τον Μήτρογλου να αναχωρεί απ' τη Μασσαλία και να φτάνει στη Λιόν...





AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ