EUROPA LEAGUE

Στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής του Europa League ο Ανέστης

Στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής του Europa League ο Ανέστης

Ο Γιάννης Ανέστης είναι στην καλύτερη 11άδα της 3ης αγωνιστικής του Europa League για την εμφάνισή του στο ματς με τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο".

Η εμφάνιση του Γιάννη Ανέστη στο ματς της ΑΕΚ με τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο" για την 3η αγωνιστική του Europa League, ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή και ο γκολκίπερ της Ένωσης μπήκε στην καλύτερη 11άδα όλων των αγώνων. Στην καλύτερη 11άδα και ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος έχει επιστρέψει πλέον στην Ρεάλ Σοθιεδάδ μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος διεθνής πορτιέρε της Ένωσης κατάφερε να κρατήσει το μηδέν με την εμφάνισή του και τις επεμβάσεις του, με την UEFA να γράφει χαρακτηριστικά: "Μια εμπνευσμένη εμφάνιση από τον Ανέστη, σταμάτησε την Μίλαν και η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία χωρίς γκολ στο Σαν Σίρο. Ο Ανέστης έκανε οκτώ αποκρούσεις, τρεις εκ των οποίων πραγματικά εντυπωσιακές, ενώ καθάρισε και τέσσερις φάσεις. Συνολικό ranking 69".

Η 11άδα σε διάταξη 4-4-2 έχει ως εξής: Ανέστης, Ντε Λα Μπέγια, Σόμκο, Μότι, Γιασανίκα, Τσάβι Πριέτο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ριγκόνι, Ίλιτσιτς, Χοσέ Γουίλιαν, Καμπανανγκά.

Στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής του Europa League ο Ανέστης
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ