EUROPA LEAGUE

Στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής ο Φορτούνης!

Στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής ο Φορτούνης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις, Κώστας Φορτούνης, βρίσκεται στην καλύτερη 11άδα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 48', ο Κώστας Φορτούνης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουνγκ Μπόις στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αλλά οι Ελβετοί ισοφάρισαν δέκα λεπτά αργότερα. Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών, ήταν αυτός που έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Πειραιά και μάλιστα λίγα λεπτά μετά είχε μια ακόμη εξαιρετική εκτέλεση που θα μπορούσε να καταλήξει στα δίχτυα του Εμβογκό.

Μπορεί να μην έβγαλε μάτια ή να έχουμε δει πιο γεμάτες εμφανίσεις από τον Φορτούνη, παρ' όλα αυτά ο ίδιος κατάφερε να βρεθεί στην Team of the Week, δηλαδή στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής στο Europa League. Αν μη τι άλλο, μια τιμητική διάκριση για τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό γκολ και άνοιξε λογαριασμό.

Ο Ρουφιέ της Σεντ Ετιέν είναι στο τέρμα, οι Κόστα (Σπάρτα Πράγας), Σκρτελ (Φενέρμπαχτσέ) και Σρνα (Σαχτάρ Ντόνετσκ) αποτελούν την τριάδα της άμυνας, ενώ ο Φορτούνης τοποθετείται δίπλα στον Τίλεμανς της Άντερλεχτ. Οι Κονοπλιάνκα (Σάλκε) και Βαν ντε Μπικ ( Άγιαξ) συμπληρώνουν τη μεσαία γραμμή.

Στην επίθεση, ο Αντούριθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι στην κορυφή και στα δυο άκρα οι Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Τζέκο (Ρόμα). Αυτές είναι οι επιλογές της UEFA για την 5η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής ο Φορτούνης!
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ