EUROPA LEAGUE

Στην "Arena Gdańsk" ο τελικός του Europa League το 2020

Στην "Arena Gdańsk" ο τελικός του Europa League το 2020
AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η UEFA αποφάσισε πως ο τελικός του Europa League το 2020 θα γίνει στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην "Arena Gdańsk", εκεί που είχε παίξει η Εθνική με την Γερμανία στα προημιτελικά του Euro 2012.

Ο τελικός του Champions League το 2020 θα γίνει στο "Ataturk Olympic Stadium" της Κωνσταντινούπολης και αυτός του Europa League θα διεξαχθεί στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην "Arena Gdańsk".

Ένα πανέμορφο γήπεδο, εκεί μάλιστα που η Εθνική μας είχε αγωνιστεί στον προημιτελικό με τη Γερμανία για το Euro 2012 (ήττα με 4-2), την περίοδο που μόλις είχε φτιαχτεί το γήπεδο και περιμετρικά γίνονταν ακόμη έργα.

Επίσης, στο γήπεδο αυτό είχε παίξει φιλικό η "γαλανόλευκη" με την Πολωνία (0-0) λίγες ημέρες μετά το δεύτερο φιάσκο με τα Νησιά Φερόε στα προκριματικά του Euro 2016.

Να ειπωθεί πως του χρόνου ο τελικός θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν. Όσο για τον τελικό του Super Cup Ευρώπης της σεζόν 2018-19, αυτός θα διεξαχθεί επί πορτογαλικού εδάφους και συγκεκριμένα στο "Estádio do Dragão" του Οπόρτο.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ