EUROPA LEAGUE

Στη φυλακή ο οπαδός που χτύπησε παίκτη της Λιόν ενώ κρατούσε παιδί στα χέρια του

Everton, in blue, and Lyon players clash during a Group E Europa League soccer match between Everton F.C. and Olympique Lyon at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Thursday Oct. 19, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Έβερτον Λιόν (AP PHOTO/DAVE THOMPSON)

Φυλάκιση δύο μηνών και αποκλεισμός έξι ετών από τα γήπεδα επιβλήθηκε στον οπαδό της Έβερτον που χτύπησε παίκτη της Λιόν ενώ κρατούσε παιδάκι στα χέρια του. (VIDEO)

Τον περασμένο Οκτώβριο η Έβερτον υποδεχόταν στο Γκούντισον Παρκ τη Λιόν, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Άσλεϊ Γουίλιαμς των γηπεδούχων έσπρωξε τον γκολκίπερ της γαλλικής ομάδας, Αντονί Λοπές.

Σχεδόν 20 παίκτες ενεπλάκησαν στον καβγά, ανάμεσά τους και ο Κέβιν Μιραλάς, ενώ στο... κόλπο μπήκε και ο οπαδός των "ζαχαρωτών", Μάικλ Φιτζπάτρικ, ο οποίος έριξε μπουνιά στον Λοπές και ενώ κρατούσε παιδάκι στα χέρια του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Νησί, ο οπαδός της Έβερτον φυλακίστηκε για οκτώ εβδομάδες με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό. Ακόμη, του επιβλήθηκε αποκλεισμός έξι ετών από τα γήπεδα. Υπενθυμίζεται ότι η Λιόν είχε επικρατήσει 2-1 στο Λίβερπουλ.

(AP Photo/Dave Thompson)

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ