EUROPA LEAGUE

Σταματόπουλος: "Εμείς θα πιέσουμε στη ρεβάνς"

Σταματόπουλος: "Εμείς θα πιέσουμε στη ρεβάνς"

Ο Κένι Σταματόπουλος εκτιμά στο Sport24.gr πως ο Παναθηναϊκός θα έχει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι της Στοκχόλμης και η ΑΪΚ θα παίξει πιο επιθετικά.

Στην ηλικία των 36 ετών, ο Κένι Σταματόπουλος αποτελεί το Νο.2 της ΑΪΚ Στοκχόλμης και βρέθηκε στον πάγκο στο "Απόστολος Νικολαΐδης", για το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε την άποψη του για τη ρεβάνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κένι Σταματόπουλου:

Πως ήταν να βιώσεις ένα παιχνίδι στην Ελλάδα;

Είναι πάντα πολύ ωραία εμπειρία να γυρίζω και να παίζω στην Ελλάδα και σίγουρα είναι πολύ ωραία να παίζεις και τέτοια παιχνίδια, ειδικά κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, σε τέτοια γήπεδα.

Το παιχνίδι πως το είδες; Θεωρείς ότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι μικρή;

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Εμείς ήρθαμε και παίξαμε αμυντικά για να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, όμως, το τελικό σκορ, νομίζω, πως αφήνει την πρόκριση ανοιχτή και στην ρεβάνς όλα γίνονται.

Στο δεύτερο παιχνίδι περιμένεις να παίξετε με τον ίδιο αμυντικό τρόπο;

Εγώ πιστεύω πως στο δεύτερο παιχνίδι θα παίξουμε όπως ο Παναθηναϊκός σήμερα. Θα προσπαθεί να βάλει το γκολ και εμείς να τρέξουμε όσο γίνεται περισσότερο. Θα έρθει στην Στοκχόλμη με σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, που είναι το πιο βασικό και να βγει στην αντεπίθεση.

Τι ρόλο μπορεί να παίξει ο συνθετικός χλοοτάπητας;

Δεν πιστεύω πως θα κάνει καμία διαφορά. Το γήπεδο είναι γήπεδο.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ