EUROPA LEAGUE

Σρέμπνιτς: "Βήμα πρόκρισης στην Αθήνα"

Σρέμπνιτς: "Βήμα πρόκρισης στην Αθήνα"

Ο τεχνικός της Γκόριτσα, Μίραν Σρέμπνιτς, υποστήριξε ότι η ομάδα της Σλοβενίας θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη (13/7, 22:00).

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Γκόριτσα, την Πέμπτη το βράδυ στη Νέα Σμύρνη (13/7, 22:00), για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και ο τεχνικός της ομάδας από τη Σλοβενία, Μίραν Σρέμπνιτς, στάθηκε στην εμπειρία των "κυανέρυθρων" αλλά ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του ήρθαν στην Ελλάδα για να κάνουν βήμα πρόκρισης.

"Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Τεχνικά διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην Αθήνα. Ο Πανιώνιος είναι πιο πάνω από μας και για αυτό η εμπειρία θα είναι μια εξαιρετική για μας. Είναι σημαντικό να μην επηρεαστούμε από αυτό και να παλέψουμε".

Ο 31χρονος Σλοβένος αμυντικός της Γκόριτσα, Άλεν Γιόγκαν, εκτίμησε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα νιώσουν πίεση: "Ξέρουμε πως έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Όπως είπε ο προπονητής μας, ο Πανιώνιος είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος που έχει ποιότητα. Θα δεχθούμε έντονη πίεση, αλλά πρέπει να αμυνθούμε καλά. Είμαστε καλοί στην επίθεση και μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη".

Photo credits: nd-gorica.com

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ