EUROPA LEAGUE

Σόουζα: "Ο ΠΑΟΚ έχει οργάνωση και ενέργεια"

Σόουζα: "Ο ΠΑΟΚ έχει οργάνωση και ενέργεια"
Σόουζα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Σόουζα ανέλυσε το σκεπτικό της διαχείρισης του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Δικέφαλο και ξεκαθάρισε ότι ο στόχος για τη Φιορεντίνα είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η λευκή ισοπαλία άρεσε και στον Πάουλο Σόουζα ο οποίος δήλωσε την ικανοποίηση για την εμφάνιση των παικτών του. Ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε σε ανάλυση του αγώνα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αφιερώνοντας εγκωμιαστικά σχόλια στον ΠΑΟΚ και την οργάνωση που έχει ως ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο τεχνικός της Φιορεντίνα:

Για τη γεύση που του αφήνει η ισοπαλία και την επιλογή του Σαλσέδο: «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, την ποιότητα του παιχνιδιού και από το επίπεδο των παικτών μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του Σαλσέδο και από τα όσα έκανε στο γήπεδο. Επιπλέον είχαμε να κάνουμε με μια ομάδα που έχει ήδη πολλά παιχνίδια στα πόδια της, οπότε και αυτό ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που έκρινε το παιχνίδι. Ο Σαλσέδο έκανε ένα καλό παιχνίδι . Πίστευα και πιστεύω ότι έχει μέλλον, θα βελτιωθεί και θα αρχίσει να παίρνει πιο σωστές αποφάσεις».

Για την απόδοση του Μπαμπακάρ: « Πάντα προσπαθώ να επιμείνω σε αυτόν και επιμένω να τον έχω στην τακτική μου. Θέλω να έχω μια ισορροπία στην ομάδα αλλά η απόδοσή του έχει ανέβει και είναι πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, γι’ αυτό και είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτόν και μου αρέσει να τον χρησιμοποιώ».

Για την παρουσία του Μπερναρντέσκι: « Ο Μπερναρντέσκι εξελίσσεται συνεχώς και σε λίγο καιρό θα έχει πιο σαφείς ιδέες στο παιχνίδι του και τον πιστεύουμε γιατί τον χρειαζόμαστε στην ομάδα».

Για το σκεπτικό του στις αλλαγές: « Αρχικά είχα μια άλλη ιδέα αλλά στη συνέχεια θεώρησα ότι πρέπει να έχουμε επιλογές και στο χαμηλό και στο ψηλό παιχνίδι. Γι’ αυτό και επέλεξα να βάλω αυτούς. Είχαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, ο Βαλέρο είχε κουραστεί, ο Ίλισιτς είχε κάρτα και επειδή ήθελα να ελέγξουμε το παιχνίδι, έκανα αυτές τις αλλαγές».

Για το αν προβληματίστηκε με την αλλαγή συστήματος του ΠΑΟΚ και πώς βλέπει την κατάσταση του ομίλου: « Προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ αλλιώς. Θέλω την πρωτιά. Προσπάθησα βλέποντας την αλλαγή συστήματος του ΠΑΟΚ να γεμίσω το κέντρο βάζοντας τον Σάντσες. Και όλες οι αλλαγές έγιναν με αυτό το σκεπτικό».

Για τους πολλούς νέους παίκτες της Φιορεντίνα: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε περισσότερους νέους από παλιά. Τους πιστεύουμε και έχουμε υπομονή. Πήραμε αυτήν την απόφαση από το καλοκαίρι και γι’ αυτό δεν μας προβληματίζει ο χρόνος που θα χρειαστεί για να δέσουν».

Για το ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ τον προβλημάτισαν και ποιο στοιχείο παιχνιδιού του Δικεφάλου θα μετρήσει περισσότερο στη ρεβάνς: « Αυτά που ξεχώρισα από τον ΠΑΟΚ και τα επεσήμανα και εχθές είναι η πολύ καλή οργάνωση, η ενέργεια που βγάζει, έχει πολύ καλή άμυνα και φυσικά πολύ δυνατούς φιλάθλους. Όσον αφορά τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μου άρεσαν όλοι όσοι αγωνίζονται στην επίθεση».

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ