EUROPA LEAGUE

Σόουζα: "Έμπειρος και δυνατός ο ΠΑΟΚ"

Σόουζα: "Έμπειρος και δυνατός ο ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τόσο ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα όσο και ο Μπόρχα Βαλέρο έδειξαν σεβασμό στον ΠΑΟΚ με τα λεγόμενά τους στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Πέμπτης (24/11, 20:00).

Οι Πάουλο Σόουζα και Μπόρχα Βαλέρο μίλησα για το παιχνίδι με της Πέμπτης (24/11, 20:00) με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μεταξύ άλλων, σημείωσε: " Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο έμπειρη και δυνατή ομάδα του ομίλου. Το κίνητρο τους για νίκη, είναι υψηλό, δεν έπαιξαν στο πρωτάθλημα τους και θα θέλουν να κάνουν ένα καλό ματς".

Για τον Μπαμπακάρ και το ενδεχόμενο παρουσίας του στην επίθεση, σχολίασε: "Νομίζω ότι θα παίξει. Τα πηγαίνει καλά στις προπονήσεις, έχει αλλάξει όσον αφορά την συμπεριφορά του. Τελευταία επιλέγω τον Κάλινιτς, αλλά αν συνεχίσει έτσι, τότε θα έχω περισσότερες επιλογές. Ήθελα να τον κάνω αλλαγή με την Έμπολι, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένος και για αυτό τον κράτησα σε όλο το ματς".

Ο Μπόρχα Βαλέρο από την πλευρά του, είπε: "Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο δυνατή ομάδα στον όμιλο, μετά από εμάς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, είναι γυμνασμένη ομάδα, που έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι με εμάς. Πρέπει να προκριθούμε. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ και τη νίκη. Το ματς όμως θα είναι πολύ δύσκολο".

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Λετσερίνι, Ντραγκόβσκι, Ταταρουσάνου, Αστόρι, Μπάντελι, Μπερναρντέσκι, Κιέζα, Κριστόφορο, Ντε Μάιο, Ίλισιτς, Κάλινιτς, Μπαμπακάρ, Μίλιτς, Ολιβέρα, Ροντρίγκες, Σάντσες, Τέγιο, Βαλέρο, Βεσίνο, Σάρατε.

Στον αντίποδα, η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (23/11) στη Φλωρεντία. Οι ασπρόμαυροι θα βρεθούν στο "Αρτέμιο Φράνκι" στις 19:00, όταν και θα ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου των Βλάνταν Ίβιτς και Χοσέ Κρέσπο, ενώ στις 20:00 θα ξεκινήσει η προπόνηση.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρωταθλητή από τα play-offs και μείωση ομάδων
Πέταξε χωρίς Τζαβέλλα για Φλωρεντία
Παντελάκης: "Ο δικός μου Γιώργος Κούδας"
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ