EUROPA LEAGUE

Σόουζα: "Εμείς επικεντρωνόμαστε στη Φιορεντίνα"

Σόουζα: "Εμείς επικεντρωνόμαστε στη Φιορεντίνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Σόουζα μίλησε με τον αέρα του φαβορί που κουβαλούν οι «βιόλα» και τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει το παιχνίδι της στην Τούμπα.

Ο Πάουλο Σόουζα και ο Νταβίντε Αστόρι εμφανίστηκαν με σιγουριά για νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στην Τούμπα, ενώ στάθηκαν και στην καυτή ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του δεν βάζουν σε δεύτερη μοίρα τοEuropaLeagueκαι ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα μπει στο γήπεδο για να κάνει το παιχνίδι της.

Ο προπονητής των «βιόλα», τόνισε συγκεκριμένα:

Για το τι περιμένει από το αυριανό ματς:
«Περιμένω πολλά, έχω ήδη την εικόνα μίας μεγάλης βελτίωσης της ομάδας. Θέλω να κερδίσουμε για πολλούς λόγους και να αρχίσουμε καλά στη διοργάνωση».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ:
«Με όλο τον σεβασμό στους αντιπάλους μας, που σημαίνει ότι πάντα τους μελετάμε πολύ καλά, θέλω να πω ότι εμείς επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι, στη δυναμική μας, στην Φιορεντίνα».

Για τον Μπαμπακάρ και την αξιοποίησή του αύριο:
«Βλέπω ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει πολύ καλή εξέλιξη, χαίρομαι κι αν συνεχίσει έτσι θα μπορέσει να αντέξει και αύριο ενδεχομένως και στο μέλλον».

Σόουζα: "Εμείς επικεντρωνόμαστε στη Φιορεντίνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το αν θα κάνει ροτέισιον:
«Θεωρώ ότι αυτή τη χρονιά, με δεδομένο ότι έχουμε παίκτες που εντάχθηκαν αργά, αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία συνέχεια. Μέσα από αυτή θα έρθει η βελτίωση της απόδοσης. Αυτό χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή».

Για την εικόνα της ομάδας τώρα με δεδομένο ότι πέρυσι η ομάδα έδειξε σημάδια κόπωσης:
«Είχαμε τρία ματς και πήγαμε σχετικά καλά. Μπορεί στην αρχή να μην τα κατάφερε, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας όμως και γνωρίζουμε ότι η ομάδα μας θα βελτιωθεί περισσότερο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν».

Για τους τρεις παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ και ποιος είναι περισσότερο έτοιμος:
"
Και οι τρεις είναι έτοιμοι. Ο καθένας τους έχει διαφορετικές εμπειρίες. Η δουλειά μας είναι να φέρουμε κοντά την εμπειρία τους με την δική μας ομάδα. Ο Σάντσες και ο και Μίλιτς είναι πιο έτοιμοι αυτή τη στιγμή γιατί έχουν ήδη παίξει ένα ματς, ο Ολιβέρα όχι».

Σόουζα: "Εμείς επικεντρωνόμαστε στη Φιορεντίνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την εμπειρία του από το ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Μ’ αρέσει που επιστρέφω στην Ελλάδα. Πάντα συμβαίνει αυτό. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που έφτασα πόσο θερμή ήταν η υποδοχή που μου επιφύλαξαν. Όπου πηγαίνω πάντα με ευχαριστούν. Ήταν πολύ όμορφα χρόνια. Η Ελλαδα έχει μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Ο οπαδοί αντιμετωπίζουν τους παίκτες με ενθουσιασμό. Δίνουν στους παίκτες δύναμη.Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο μία ομάδα οργανωμένη και αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε ευκαιρίες».

Για το αν βάζει σε προτεραιότητα τηSerieA:
«Αύριο επικεντρωνόμαστε στοEuropaLeagueθέλουμε να κερδίσουμε»

Για τον τερματοφύλακα Ντραγκόφσκι:
«Όπως ξέρετε είχε κάποια ατυχία, εξελίσσεται, όμως. Μπορεί να μας βοηθήσει, θέλουμε να τον ενσωματώσουμε. Έχουμε τρεις και υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους. Και οι τρεις είναι σε θέση να βοηθήσουν».

Αστόρι: «Περιμένουμε καυτή Τούμπα»

Ο Νταβίντε Αστόρι από την πλευρά του σημείωσε:

Για το ποιο λάθος που έκανε η Φιορεντίνα πέρυσι θέλει να αποφύγει:
«Φιλοδοξία κάθε παίκτη είναι να παίξει στοEuropaLeague, είναι ένα επιπλέον κίνητρο εξέλιξης. Ένα λάθος ήταν η πρωτιά που δεν πήραμε στον όμιλο. Θέλουμε να κερδίσουμε και να βγούμε πρώτοι για να έχουμε ευκολότερη κλήρωση».

Για το τι είναι αυτό που του αρέσει από τη νέα ομάδα της Φιορεντίνα:
«Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι, έχουν προστεθεί νέα στοιχεία, καινούριοι παίκτες».

Για το περιμένει από τον ΠΑΟΚ αύριο και αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη:
«Είμαστε προετοιμασμένοι για την πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, αυτό είναι σίγουρο. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο μπροστά από εμάς σε προετοιμασία, αλλά είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε αυτό».

Για τη σύγκριση με το ματς της Γένοβας (σ.σ. διακόπηκε στο 29’):
«Θεωρούμε ότι σε 20 λεπτά μία ομάδα μπορεί να τα δώσει όλα. Η Τζένοα μπήκε πολύ δυνατά, όμως πρέπει να κρίνουμε με βάση όλη τη διάρκεια ενός αγώνα. Εμείς δεν έχουμε κουραστεί σωματικά στο τελευταίο ματς και έχουμε πλεονέκτημα σ’ αυτό».

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ