EUROPA LEAGUE

Σκάζνι: "Ντροπή του ποδοσφαίρου"

Σκάζνι: "Ντροπή του ποδοσφαίρου"
Σκάζνι INTIME SPORTS

Αιχμηρός προς τον ρέφερι του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, Μάριο Στραχόνια, ο τεχνικός της Σπάρτα, Ζντένεκ Σκάζνι. "Μας έκλεψε τη νίκη ο διαιτητής, ήξερε από την αρχή τι θα κάνει" ανέφερε.

Σφοδρή επίθεση σε βάρος του διαιτητή Μάριο Στραχόνια εξαπέλυσε μετά το 1-1 της Σπάρτα Πράγας με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ζντένεκ Σκάζνι. Ο προπονητής των Τσέχων θεώρησε ότι ο Κροάτης ρέφερι αδίκησε κατάφορα την ομάδα του και στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για ντροπή του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζντένεκ Σκάζνι:

"Ο διαιτητής μας έκλεψε τη νίκη. Είναι ακριβώς η σωστή έκφραση. Μας έκλεψε τη νίκη γιατί ακυρώθηκαν δύο κανονικά γκολ και στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο γκολ του Γίρατσεκ δεν ήταν οφσάιντ. Στο δεύτερο γκολ, ο Κοσίσκι μου είπε ότι δεν έδωσε καθόλου μάχη και σφύριξε ο διαιτητής. Σε ένα τόσο δύσκολο ευρωπαϊκό αγώνα, ο διαιτητής μας έκλεψε τη νίκη.

Δεν μου εξήγησε ο διαιτητής τίποτα. Δεν θέλω να πω τίποτα. Κάναμε και λάθη αλλά ο διαιτητής δεν μας εξήγησε τίποτα. Απλά σφύριξε. Οι Έλληνες φίλοι μου μου είπαν οτι αυτά μπορούν να συμβούν εδώ στην Ελλάδα.

Εγώ θα τα πω βέβαια με τους παίκτες μου. Θα είμαι κριτικός. Αυτό που έγινε είναι "ντροπή" του ποδοσφαίρου. Ήξερε από την αρχή, τι κάνει. Δεν θα' θελα να μπω σε λεπτομέρειες. Δεν θα' θελα να αναλύσω το γιατί.

Ήταν καταστροφικό το παιχνίδι. Ειδικά στο ξεκίνημα δώσαμε τις πρώτες πέντε μπάλες στον αντίπαλο. Νόμιζα ότι οι παίκτες μου κοιμόντουσαν από το ξενοδοχείο. Το πρώτο γκολ επηρέασε την απόδοση μας. Είχαμε ευκαιρίες, δημιουργήσαμε 3-4 αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε.

Η Σάλκε νίκησε στην Λευκωσία. Η ισοπαλία δεν είναι τόσο άσχημη. Είναι πραγματικότητα. Εγώ σας ρώτησα εχθές (σ.σ: απευθυνόμενους σε Τσέχο δημοσιογράφο) πόσους αγώνες του Αστέρα, είδατε. Σήμερα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς το πρώτο γκολ. Βάλαμε δύο κανονικά γκολ. Για μένα σήμερα είναι απώλεια δύο πόντων. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει, οπότε πρέπει να δεχθούμε ότι έχουμε ένα πόντο και προχωράμε.

Δεν εξηγώ τίποτα ούτε με ποιον μίλησα, ούτε με ποιον συζήτησα. Δεν απαντώ στην ίδια ερώτηση. Απάντησα στους Τσέχους δημοσιογράφους. Έχω παράπονα για τον διαιτητή και δεν αναλύω τίποτα περαιτέρω".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ