EUROPA LEAGUE

Σκάζνι: "Αυτοκτονία να σκεφτόμαστε την αδικία του πρώτου αγώνα"

Σκάζνι: "Αυτοκτονία να σκεφτόμαστε την αδικία του πρώτου αγώνα"

Οι Τσέχοι επέμεναν να ρωτούν για το ματς της Σπάρτα στην Τρίπολη και οι Ζντένεκ Σκάζνι και Ντάβιντ Λαφάτα έδωσαν απαντήσεις τονίζοντας ότι σκέφτονται μόνο το ματς της Πέμπτης (26/11, 20:00).

Ζντένεκ Σκάζνι και Ντάβιντ Λαφάτα εκπροσώπησαν την Σπάρτα Πράγας ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League. Και οι δύο ρωτήθηκαν επίμονα για το γκολ του αρχηγού της τσέχικης ομάδας στις καθυστερήσεις στο ματς της Τρίπολης το οποίο ακυρώθηκε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ

Για την αδικία (όπως τόνισαν οι Τσέχοι ρεπόρτερ) στο πρώτο παιχνίδι ο προπονητής της Σπάρτα, Ζντένεκ Σκάζνι, απάντησε: "Την έχουμε αφήσει πίσω μας, το έχουμε ξεπεράσει, θα ήταν αυτοκτονία να πάμε στο παιχνίδι με την αίσθηση της αδικίας. Θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας."

Για το αν έχει να χάσει κάτι ο Αστέρας: "Ο Αστέρας έχει να χάσει καθώς αν πάρει τα δύο επόμενα παιχνίδια τότε θα προκριθεί . Εμείς ξέρουμε πως αν κερδίσουμε αύριο και ο ΑΠΟΕΛ δεν κερδίσει τότε θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν θεωρώ πως είναι παιχνίδι κλειδί αλλά είναι σημαντικό παιχνίδι και η ιδιαιτερότητά του είναι πως με νίκη μπορεί να προκριθούμε."

Για τη μία μόλις νίκη στον όμιλο, ενώ είναι αήττητοι: " Δεν με προβληματίζει, έχουμε έξι βαθμούς, ελπίζω να κερδίσουμε αύριο, είχαμε δύο πολύ καλούς αγώνες κόντρα στην Σάλκε όπου παίξαμε καλά και ας μην κερδίσαμε."

Νταβίντ Λαφάτα (αρχηγός Σπάρτα): "Είμαι χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου καθώς η συμφωνία ήρθε γρήγορα. Ήταν όνειρό μου να παίξω στην Σπάρτα και θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Σχετικά με τον αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά.

Εχει περάσει καιρός καιρός από το πρώτο ματς, έχουμε αφήσει πίσω μας την αδικία, τα γκολ δύσκολα μπαίνουν στους αγώνες, δεν θα παίξουμε ανοιχτό ποδόσφαιρο αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε."

Ο Λαφάτα ρωτήθηκε αν νιώθει πλέον ανασφάλεια στο χώρο του ποδοσφαίρου μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη: "Φυσικά καθώς δεν φανταζόμασταν ότι αυτά τα πράγματα θα ερχόντουσαν κοντά μας".

* Πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του Λαφάτα με την Σπάρτα έως τον Ιούνιο του 2017.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ