EUROPA LEAGUE

Σιμεόνε: "Σήμερα ένιωσα το πώς αισθάνεται ένας οπαδός"

Atletico's head coach Diego Simeone gestures during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico's head coach Diego Simeone gestures during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε λόγω της τιμωρίας του παρακολούθησε τον ημιτελικό με την Άρσεναλ από τις εξέδρες και το έζησε με έναν διαφορετικό τρόπο όπως παραδέχτηκε.

Για μία ακόμα φορά επί των ημερών του η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παίξει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Σιμεόνε που είδε την ομάδα του να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του Europa League μετά το 1-0 κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Αργεντινός κόουτς είχε αποβληθεί από τον διαιτητή, Κλεμάν Τουρπέν, στο πρώτο ματς λόγω των έντονων διαμαρτυριών του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δει και τη ρεβάνς από τις εξέδρες.

Οι κάμερες τον έπιασαν να πανηγυρίζει έξαλλα την πρόκριση της ομάδας του κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος. "Σήμερα ένιωσα πως αισθάνεται ένας οπαδός. Είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο και οι οπαδοί κατάλαβαν πως η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή τους" τόνισε χαρακτηριστικά για την εμπειρία που είχε.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα ο κόουτς της Ατλέτικο τόνισε: "Προπονητικό τιμ και παίκτες έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ελπίζουμε ότι έρχεται κάτι καλύτερο, κερδίζοντας τον τελικό. Η Μαρσέιγ είναι μία καλή ομάδα" .

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ