EUROPA LEAGUE

Σανζάρ: "Ομάδα θρύλος ο ΠΑΟΚ"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι ατάκες του προπονητή της Ολίμπικ για τους Τζάλμα, Πρίγιοβιτς, Μάτος και την... μετακόμιση στο Κίεβο.

Οι Ρομάν Σανζάρ (38χρονος Ουκρανός τεχνικός) και Ζάουρι Μαχαράτζε (24χρονος Ουκρανός γκολκίπερ και αρχηγός της ομάδας) έδωσαν το παρών στην συνέντευξη Τύπου της Ολίμπικ Ντόνετσκ, που έγινε στην αίθουσα Τύπου του "Βαλερί Λομπανόφσκι".

Ο προπονητής των Ουκρανών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ, στάθηκε στον Λέο Μάτος αλλά αρνήθηκε να μιλήσει για ποσοστά πρόκρισης των δυο ομάδων.

Ο γκολκίπερ των Ουκρανών από την πλευρά του έδειξε να αισιοδοξεί για την έκβαση των δυο αναμετρήσεων. Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Ρομάν Σανζάρ:

Για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του:

"Αντιλαμβανόμαστε πως ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα "θρύλος", και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να δείξουμε το καλύτερό μας εαυτό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας".

Για τα χαρακτηριστικά και τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζει:

"Έχουμε μελετήσει τον ΠΑΟΚ. Το δυνατό του σημείο είναι η επίθεσή του. Υπάρχουν παίκτες όπως οι Τζάλμα και Πρίγιοβιτς, αλλά και ο Μάτος, που είναι ένας από τους πρώτους παίκτες της ομάδας, καθώς βλέπουμε ότι έχει προσφέρει και σε γκολ και σε ασίστ".

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ:

"Οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ είναι καλοί παίκτες, με εμπειρία. Δεν έχει νέους παίκτες ο ΠΑΟΚ σε αυτό το τομέα. Δεν νομίζω ότι η άμυνα του ΠΑΟΚ είναι το μειονέκτημά του. Αναφέρθηκα στην επίθεση διότι είναι το δυνατό του σημείο".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Ολίμπικ:

"Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου που έχει μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη. Εμείς έχουμε δείξει κάποια καλά δείγματα. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, ποιος ξέρει; Εμείς θα διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν υπάρχει νόημα να μιλήσουμε για ποσοστά. Και οι δυο ομάδες είμαστε στην αρχή της σεζόν. Εμείς είχαμε αλλαγές στο ρόστερ και ο ΠΑΟΚ έχει καινούργιο προπονητή. Ο κύριος στόχος μας είναι να παίξουμε δυνατά για να παλέψουμε ώστε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση".

Για την κατάσταση των παικτών του:

"Έχουμε αντικαταστήσει τους παίκτες που έφυγαν με νέους. Στα δυο τελευταία παιχνίδια διαπιστώσαμε πως είναι καλοί παίκτες, παρά τα λάθη που έχουν κάνει".

Για το αν έγιναν επαφές με ανθρώπους που έχουν παίξει στην Ελλάδα:

"Όχι, δεν μιλήσαμε με κανέναν από τους Ουκρανούς που έχουν παίξει στην Ελλάδα. Είδα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και σε αυτά στηρίζομαι".

Για την αλλαγή έδρας της Ολίμπικ:

"Χωρίς καμίας αμφιβολία, είναι δύσκολο να παίζουμε μακριά από το σπίτι μας, αλλά το έχουμε συνηθίσει. Οι φίλαθλοί μας παίζουν σημαντικό ρόλο και θα μας λείψουν...".

Για το αν υπάρχει πριμ για αυτά τα παιχνίδια:

"Δεν έχουμε συζητήσει κάτι... Σε περίπτωση επιτυχίας είναι σίγουρο ότι οι παίκτες θα επιβραβευτούν, αλλά αυτός δεν είναι ο στόχος. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι πρόθυμος να βοηθήσει τους παίκτες".

Για την ψυχραιμία που δείχνει ενόψει των αγώνων:

"Μπορεί να φαίνεται έτσι, αλλά έχουμε μεγάλη αγωνία για τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο μας".

ΜΑΧΑΡΑΤΖΕ: "ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ…"

Ο Σαούρι Μαχαράτζε, τερματοφύλακας της Ολίμπικ, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου και σημείωσε:

"Υπάρχει αγωνία για αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε ήδη παίξει δυο επίσημα παιχνίδια, ενώ έχουμε διαβάσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Είμαστε αισιόδοξοι.

Δεν θα με πείραζε να λήξει 0-0 το πρώτο παιχνίδι αλλά αυτό δεν φτάνει. Αν είναι έτσι, ας λήξει και το δεύτερο παιχνίδι 0-0 και να πάρουμε τη πρόκριση στο τέλος....

Γνωρίζω καλά τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν τρεις παίκτες, ο Μακ, ο Τζάλμα και ο Πρίγιοβιτς. Κάθε ομάδα έχει τα συν και τα πλην της. Η επίθεση του ΠΑΟΚ είναι το πλεονέκτημά του, αλλά υπάρχουν και μειονεκτήματα".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στον Σαββίδη με 3,5 εκατ. ευρώ "Εθνος" και "Ημερησία"
Παίζει ο Ρέι με την Ολίμπικ Ντόνετσκ
Η Γαλατασαράι απέρριψε τον Λέοβατς
Στο Κίεβο η αποστολή του ΠΑΟΚ
Εξαντλεί τις πιθανότητες για Σαμπράνο ο ΠΑΟΚ
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ