EUROPA LEAGUE

Σάνζαρ: "Οι οπαδοί θα κάνουν επιθετικό τον ΠΑΟΚ"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΑΟΚ / EUROPA LEAGUE / OLIMPIK DONETSK - PAOK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ, Ολίμπικ MOTIONTEAM

Ο τεχνικός της Ολίμπικ Ντόνετσκ, Ρόμαν Σάνζαρ, μίλησε για τη δύναμη των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ ο ποδοσφαιριστής Αντρέι Μπογκντάνοβ ανέφερε ότι "ξέρουμε τι θα συναντήσουμε".

Ο Ρόμαν Σάνζαρ έδειξε να διατηρεί την ίδια άποψη που είχε και πριν το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε και στο ρόλο που θα παίξει η Τούμπα. Αναλυτικά, ο Ουκρανός τεχνικός σημείωσε: "Θεωρώ ότι οι φίλαθλοι θα είναι εκείνοι που δεν θα επιστρέψουν τον ΠΑΟΚ να είναι αδύναμος.

Θα προσπαθήσουν να τον πιέσουν να παίξει επιθετικά. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει λιγότερα παιχνίδια από εμάς στα πόδια του και αυτό ίσως να έπαιξε ρόλο στο πρώτο παιχνίδι. Πριν από το πρώτο παιχνίδι κατέθεσα την άποψή μου για τον ΠΑΟΚ και αυτή δεν έχει αλλάξει.

Είναι μια μεγάλη ομάδα με αξιόλογους παίκτες, που όλοι τους έχουν εμπειρία στην Ευρώπη. Αυτό που κάναμε είναι να αναλύσουμε όλα τα στοιχεία που έχει ο ΠΑΟΚ ως ομάδα για να μπορέσουμε να τον αντιμετωπίσουμε όσο πιο αποτελεσματικά μπορούμε".

Μπογκντάνοβ: "Έχουμε προετοιμαστεί για την Τούμπα"

Ο Αντρέι Μπογκντάνοβ, που έχει περάσει από το Ελληνικό πρωτάθλημα και από την ομάδα του Εργοτέλη, μιλώντας για το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον βαθμό δυσκολίας αλλά και στον βαθμό…πίστης του ίδιου και των συμπαικτών του για το παιχνίδι. Αναλυτικά, ο Ουκρανός μέσος σημείωσε:

"Ξέρουμε τις συνθήκες που θα συναντήσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί για την Τούμπα, τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ αλλά και την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Εμείς έχουμε προπονηθεί κατάλληλα αυτές τις ημέρες στην Ουκρανία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στανόγεβιτς: "Θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι"
Αυτή είναι η αποστολή της Ολίμπικ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ