EUROPA LEAGUE

Σανζάρ: "Είχαμε την δυνατότητα να νικήσουμε"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΑΟΚ / EUROPA LEAGUE / OLIMPIK DONETSK - PAOK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Λέοβατς, Ολίμπικ Ντόνετσκ MOTIONTEAM

Ο τεχνικός της Ολίμπικ Ντόνετσκ, Ρομάν Σανζάρ, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρομάν Σανζάρ έσταζε μέλι για τους παίκτες τους, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους, στάθηκαν στο ύψος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, και έδειξε να του μένει η πικρία για την αδυναμία της Ολίμπικ να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-1.

Αρχικά ο Ουκρανός τεχνικός σημείωσε: “Κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό είναι το σκορ που δεν είναι ό,τι καλύτερο για μας. Στο πρώτο μέρος ήμασταν δυναμικοί και συνολικά καλοί. Προηγηθήκαμε και στη συνέχεια χάσαμε δυο ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλο γκολ. Στη συνέχεια δεχθήκαμε την ισοφάριση. Στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει δικούς του νόμους αλλά είμαι αισιόδοξος και ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας του, τονίζοντας: “Είμαι ικανοποιημένος από τον Τσιμπαλιούκ διότι έδειξε ότι είναι ένας αξιόλογος αμυντικός, όπως και από τον Μπιλένκι ο οποίος σκόραρε. θα ήθελα όμως από τον επιθετικό μου να είναι πιο συγκεντρωμένος. Το παιχνίδι κάποια στιγμή έγινε χαοτικό με την επίθεση να υστερεί, να μην έχει την ταχύτητα και το καθαρό μυαλό που θα θέλαμε. Θα πρέπει όλα αυτά τα παιδιά να δουλέψουν και να γίνουν πιο σωστοί τακτικά”.

Για το αν το αποτέλεσμα ικανοποιεί τους παίκτες του, είπε: “ Ναι, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι διότι θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν και με ποια ομάδα παίζαμε. Είμαστε μια νεανική ομάδα που πολλοί από αυτούς είναι καινούργιοι. Στα αποδυτήρια του επιβράβευσα. Σίγουρα το 1-1 δεν είναι καλό αποτέλεσμα για την πρόκριση αλλά είχαμε την δυνατότητα να κερδίσουμε”.

Τέλος, ο Ουκρανός τεχνικός ρωτήθηκε για το αν θεωρεί ότι η Ολίμπικ θα μπορέσει να βρει φάσεις για γκολ και στο παιχνίδι της Τούμπας, και απάντησε: “Δεν ήταν εύκολο να κάνουμε φάσεις. Είδα τον ΠΑΟΚ που περίμενα. Θα ήμουν περισσότερο αισιόδοξος για το δεύτερο παιχνίδι αν είχαμε κερδίσει”.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ