EUROPA LEAGUE

Ρότζερς: "Kρίμα που αποκλειστήκαμε στα πέναλτι"

Ρότζερς: "Kρίμα που αποκλειστήκαμε στα πέναλτι"

Ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε απογοητευμένος από τον τρόπο που αποκλείστηκε η Λίβερπουλ από την Μπεσίκτας στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Λίβερπουλ αποκλείστηκε στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ από την Μπεσίκτας στα πέναλτι. Οι "ρεντς" δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ του 1-0 του πρώτου αγώνα στο Άνφιλντ. Μοιραίος παίκτης ήταν ο Λοβρέν που έχασε το πέναλτι για τους "ρεντς". Ο Μπρένταν Ρότζερς προσπάθησε να παρηγορήσει τον Κροάτη με τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς.

" Eίμαστε απογοητευμένοι που αποκλειστήκαμε με αυτό τον τρόπο από την διοργάνωση. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες και προσπαθήσαμε να δυσκολέψουμε την Μπεσίκτας.

Κρίμα που έχασε το πέναλτι ο Λοβρέν αλλά κάποιος θα το έχανε και έτυχε να είναι αυτός. Ήταν ψυχολογικά έτοιμος να εκτελέσει το πέναλτι και όλοι όσοι εκτέλεσαν τα πέναλτι είχαν αυτοπεποίθηση. Είναι κρίμα που τελείωσε με αυτό τον τρόπο.

Στην διάρκεια του αγώνα αμυνθήκαμε καλά και τους περιορίσαμε σε ελάχιστες ευκαιρίες. Στο ένα λάθος που κάναμε μας τιμώρησαν. Ήμασταν πολύ πίσω και δεχτήκαμε γκολ. Δεν αποτελεί δικαιολογία. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες που παίρνουν εμπειρίες από ευρωπαϊκούς αγώνες".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ