Ρογκ: Στο γήπεδο με το μαχαίρι στο στόμα - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Ρογκ: "Στο γήπεδο με το μαχαίρι στο στόμα"

Φιορεντίνα

Ρογκ: "Στο γήπεδο με το μαχαίρι στο στόμα"

Στη Φιορεντίνα αντιμετωπίζουν σοβαρά τον θεσμό του Europa League και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις του γενικού διευθυντή της, Αντρέα Ρογκ

Μετά τον τεχνικό διευθυντή της Φιορεντίνα, Πανταλέο Κορβίνο, για τους ευρωπαικούς στόχους των Ιταλών δηλώσεις έκανε και ο Αντρέα Ρογκ ο οποίος είναι γενικός διευθυντής και υπεύθυνος μάρκετινγκ της ιταλικής ομάδας η οποία είναι εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Europa League.

Συγκεκριμένα είπε για τις... βλέψεις της Φιορεντίνα στον συγκεκριμένο θεσμό (Europa League): "Η Φιορεντίνα θέλει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση. Σε όλα τα παιχνίδια θα δώσει το 100%. Θα κατεβαίνουνε στο γήπεδο με το μαχαίρι στο στόμα".

Στο μεταξύ οι Ιταλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση (με την μορφή δανεισμού από την Σεβίλλη) του 23χρονου, Σεμπάστιαν Κριστόφορο ο οποίος είναι μέσος.

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24