EUROPA LEAGUE

Ρίχνονται στη μάχη ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

Ρίχνονται στη μάχη ΠΑΟΚ και Ατρόμητος
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σπάρτακ Τρνάβα στην Τούμπα (20:00) και μια ώρα αργότερα ο Ατρόμητος δοκιμάζεται στην Στοκχόλμη με την ΑΪΚ. Τα τελευταία νέα πριν τις ελληνικές μάχες.

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη "μάχη" του γ' προκριματικού γύρου τουEuropaLeague σήμερα (30/7 στις 20:00), υποδεχόμενος την Σπαρτάκ Τρνάβα στην Τούμπα. Ο Ίγκορ Τούντορ θα επιλέξει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την ίδια ενδεκάδα με την αναμέτρηση της προηγούμενης Πέμπτης απέναντι στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Επομένως, ο «Δικέφαλος» θα αγωνιστεί με σχηματισμό 3-5-2, που όταν αμύνεται θα μετατρέπεται σε 4-2-3-1.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Όλσεν, την τριάδα της άμυνας θα αποτελούν οι Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλας, στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Κάτσε, Τζιόλης και πιο προωθημένος ο Πέλκας. Στο δεξί άκρο ο Κίτσιου και στο αριστερό ο Μακ, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζουν ο Λούκας με τον Κουλούρη. Όταν το σύνολο του Τούντορ θα βρίσκεται σε φάση άμυνας, ο σχηματισμός θα μετατρέπεται σε 4-2-3-1 με τον Κίτσιου να γίνεται ο τέταρτος της άμυνας από δεξιά και ο Τζαβέλλας να μεταφέρεται στη θέση του αριστερού μπακ. Μακ, Πέλκας και Λούκας θα είναι η τριάδα πίσω από τον Κουλούρη και μπροστά από τους Τζιόλη και Κάτσε.

Η μάχη του Ατρομήτου στη Στοκχόλμη

Στις 21:00, ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στη Στοκχόλμη την ΑΪΚ και ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θέλει να παρατάξει την ομάδα του με αμυντικούς προσαναλισμούς. "Έτσι μπορεί να έχουμε πρόβλημα", επεσήμανε. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν αλλάζει πλάνο ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα συγκριτικά με την πρόβα τζενεράλε με την Μπουγιουκσεχίρ. Άρα 4-3-3 και ζητούμενο το εκτός έδρας γκολ, που θα δώσει ελπίδες πρόκρισης στα play off της διοργάνωσης, ενόψει και της ρεβάνς στο Περιστέρι την επόμενη εβδομάδα.

Ο Λευκορώσος Γκορμπούνοφ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιά στην άμυνα ο Κιβρακίδης, αριστερά ο Μπίτολο και δεδομένα κέντρο της άμυνας ο Φυτανίδης. Το δίλημμα έχει να κάνει με τον παρτενέρ του. Εμπόου ή Λαζαρίδης, με τον Σενεγαλέζο να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Κλασικός κόφτης ο Γοδόι, ο Πίτου Γκαρσία αριστερά του και ο Ουσέρο δεξιά. Ο Ναπολεόνι θα είναι στην κορυφή, με τους Μαρσελίνιο και Ουμπίντες να τον πλαισιώνουν.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ