EUROPA LEAGUE

Ρίντιγκερ: "Εκεί είναι το μέλλον μου"

Ρίντιγκερ: "Εκεί είναι το μέλλον μου"

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ μίλησε για το μέλλον του στη Ρόμα, αλλά και για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Τέλος στις "σειρήνες" περί αποχώρησής του απ' τη Ρόμα έβαλε ο Αντόνιο Ρίντιγκερ, με δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει της αποψινής (3/11 20:00) αναμέτρησης απέναντι στην Αούστρια Βιέννης.

Αρκετά γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα για το ενδιαφέρον των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Βέβαια, ο Ρίντιγκερ έβαλε... ταφόπλακα στα όποια σενάρια και δήλωσε ανοιχτά πως επιθυμεί να παραμείνει στη Ρόμα: "Υπάρχει έντονη συζήτηση σχετικά με τις αλλαγές στο ρόστερ, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος που αγωνίζομαι στη Ρόμα. Δεν ασχολούμαι με όσα γράφονται περί αποχώρησης μου. Το μέλλον μου είναι στη Ρώμη".

Επιπλέον, ο Γερμανός ρωτήθηκε και για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, ύστερα απ' τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε (σ.σ. αγωνίστηκε βασικός για πρώτη φορά φέτος την περασμένη Κυριακή (30/10) κόντρα στην Έμπολι): "Είμαι χαρούμενος που είμαι ξανά υγιής. Δεν ήταν εύκολο, αλλά, πλέον, είμαι στη διάθεση της ομάδας. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ αύριο (3/11). Ελπίζω για το καλύτερο, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ