EUROPA LEAGUE

Ρένοβ: "Δεν έκανα πέναλτι"

Ρένοβ: "Δεν έκανα πέναλτι"
πέναλτι Λεντέσμα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φρέντερικ Ρένοβ απορούσε με τον Ούγγρο ρέφερι, Istvan Vad, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δήλωσε ότι δεν έκανε πέναλτι στον Ιμπάρμπο και ότι δεν έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα.

Δυσαρεστημένος με τη διαιτησία του Μαγυάρου διαιτητή Istvan Vad, ήταν ο Φρέντερικ Ρένοβ, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο γκολκίπερ της Μπρόντμπι δέχτηκε κόκκινη κάρτα για ανατροπή στον Ιμπάρμπο και οι άνθρωποι της δανέζικης ομάδας ξεκαθάρισαν ότι θα κάνουν ένσταση, ώστε να τον έχουν διαθέσιμο στη ρεβάνς.

Μετά το ματς ο τερματοφύλακας της Μπρόντμπι, είπε: "Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ξέφυγε από την αριστερή πλευρά, ακούμπησε στα δάχτυλά μου και μετά έπεσε. Δεν ξέρω γιατί ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι σε αυτή τη φάση και μου έδωσε κόκκινη κάρτα".

Για την απόδοση της Μπρόντμπι: "Στα πρώτα 20 λεπτά που ήμασταν 11 εναντίον 11 κοντράραμε τον Παναθηναϊκό. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή στη ρεβάνς".

Για τη ρεβάνς: "Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας. Πρέπει να κυνηγήσουμε γκολ για να γυρίσουμε το παιχνίδι και ελπίζω εκεί να μην δεχτούμε άλλες κόκκινες κάρτες".

Για αυτά που τους είπε ο προπονητής μετά τη λήξη του αγώνα: "Ημασταν δύο παίκτες μείον στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά παλέψαμε ως ομάδα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Μας είπε ότι πρέπει να ηρεμήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με το ένα πόδι στους ομίλους ο Παναθηναϊκός 3-0 την Μπρόντμπι
Στραματσόνι: "Είδατε τον πραγματικό Παναθηναϊκό"
Τσόρνιγκερ: "Ακόμα δεν έχουμε πέσει στο πάτωμα"
Στραματσόνι: "Είναι απρόβλεπτη ομάδα, με προσοχή στη ρεβάνς"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μπεργκ: "Μπορούσαμε κι άλλα γκολ"
Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ