EUROPA LEAGUE

Ραπίντ Βιέννης-Αστέρας Τρίπολης 3-1

Ραπίντ Βιέννης-Αστέρας Τρίπολης 3-1
INTIME SPORTS

Το πάλεψε ο Αστέρας Τρίπολης στην Βιέννη, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-1 από την Ραπίντ και αποχαιρέτησε το Europa League. Καλύτεροι οι Αρκάδες στην μεγαλύτερη διάρκεια που σκόραραν με τον Γκρατσίνι. Το πρώτο γκολ των Αυστριακών ο Έλληνας Πέτσος.

Άτυχος στάθηκε ο Αστέρας Τρίπολης στην Βιέννη, καθώς παρότι ήταν καλύτερος κόντρα στην Ραπίντ στον επαναληπτικό του 1-1 της Τρίπολης, ηττήθηκε τελικά με 3-1 στην Αυστρία και αποχαιρέτησε πρόωρα το Europa League.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είχε τις ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και την πρόκριση, αλλά δεν έφτασε το γκολ του Γκρατσίνι. Αντίθετα η Ραπίντ ήταν εύστοχη πετυχαίνοντας τρία τέρματα από κόντρες το ένα μάλιστα με τον Έλληνα Πέτσο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας άτυχος, καθώς δημιούργησε ευκαιρίες, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια.

Αντίθετα σε αυτό ήταν πιο προσεκτική η Ραπίντ η οποία σε δύο καλές φάσεις που δημιούργησε πέτυχε ένα γκολ, ενώ είχε και δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Αστέρας ήταν αυτός που μπήκε δυνατά και μάλιστα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γκρατσίνι, αλλά η Ραπίντ ήταν πιο τυχερή και με τον Σάουμπ που μπήκε αλλαγή πέτυχε δύο ακόμη γκολ και πήρε τη νίκη-πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League.

Άτυχος ο Αστέρας στο πρώτο

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν άτυχος, καθώς δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά η Ραπίντ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, ενώ είχε και δοκάρι.

Στο 10' ο Κάφα έκανε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ραπίντ για τον Μπαράλες, αυτός καθυστέρησε και με το γύρισμα που έκανε δεν βρήκε συμπαίκτη του.

Λίγο αργότερα η Αυστριακή ομάδα έφτασε στο γκολ με έναν Έλληνα. Ο Ζάμπιτσερ, έκανε την κάθετη μπαλιά ο ο Κουρμπέλης δεν προλαβαίνει να κόψει τον Μπόιντ που κερδίζει την κόντρα, η μπάλα φτάνει στον Πέτσο, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 34', από το καλό σουτ του Χόφμαν, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Μπαντή, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Ναβάρο στο 37' από την σέντρα του Τσαμπούρη.

Δύο λεπτά αργότερα (39') ο Αστέρας είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν μετά από σέντρα του Κάφα ο Ουσέρο έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν για την Ραπίντ στο 45', όταν ο Ζάμπιτσερ έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Μπαντή.

Ραπίντ Βιέννης-Αστέρας Τρίπολης 3-1
INTIME SPORTS

"Μίλησαν" οι αλλαγές στο δεύτερο

Ο Σάκης Τσιώλης έριξε στο δεύτερο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο τον Γκρατσίνι με την ομάδα του να συνεχίζει να πιέζει για να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 53', μετά από λάθος στην άμυνα του Αστέρα, η μπάλα πέρασε στον αμαρκάριστο Μπόιντ ο οποίος σούταρε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα (55') η ομάδα της Αρκαδίας έφτασε τελικά στην ισοφάριση. Μετά από σέντρα του Ντε Μπλάσις και λάθος του Τρίμελ, η μπάλα έφτασε στον Γκρατσίνι ο οποίος μέσα από την περιοχή πλάσαρε και έκανε το 1-1.

Στο 61' η Ραπίντ έκανε μια αναγκαστική αλλαγή με τον Σάουμπ να παίρνει την θέση του τραυματία Ζάμπιτσερ και δύο λεπτά αργότερα (63') η Αυστριακοί πήραν εκ νέου το προβάδισμα.

Μετά από σουτ έξω από την περιοχή του Αστέρα, η μπάλα κόντραρε στον Γκόιαν, έφτασε στον Σάουμπ, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 67' ο Κάφα εκτέλεσε φάουλ, ο Μπαράλες έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Νοβότα πετάχτηκε στη δεξιά γωνία του και μπλόκαρε την μπάλα, ενώ το ίδιο έκανε στο 75' ο Μπαντής στο σουτ του Μπόιντ.

Και ενώ ο Αστέραςε πίεζε για την ισοφάριση, η Ραπίντ σε μια κόντρα πέτυχε και το τρίτο της γκολ "καθαρίζοντας" την υπόθεση πρόκριση.

Στο 85' σε μια αντεπίθεση ο Σάουμπ απέφυγε τον Πιπίνη, σούταρε, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Μπαντή για το τελικό 3-1.

Ο διαιτητής του αγώνα Σίμον Λι Έβανς έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Στ. Χόφμαν, Μπόιντ, Τρίμελ και Σράμελ.

Ραπίντ Βιέννης (Μπάρισιτς): Νοβότα, Μπέχρεντ, Σράμελ, Πέτσος, Ζονλάιτνερ, Ζάμπιτσερ (61' Σάουμπ), Τρίμελ, Μπούργκσταλερ (89' Πάβελιτς), Μπόσκοβιτς, Στ. Χόφμαν (80' Γκρότσουρεκ), Μπόιντ.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Πιπίνης, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Ουσέρο, Ζησόπουλος (46' Γκρατσίνι), Κάφα, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (70' Μπακασέτας), Μπαράλες (68' Χουάνμα).

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ