EUROPA LEAGUE

Ρεφαέλοφ: "Αλλες δύο ώρες να παίζαμε, δεν θα βάζαμε γκολ στην ΑΕΚ"

Ρεφαέλοφ: "Αλλες δύο ώρες να παίζαμε, δεν θα βάζαμε γκολ στην ΑΕΚ"

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός της Μπριζ, Λιόρ Ρεφαέλοφ, ανέφερε σε δηλώσεις του πως με τον τρόπο που αγωνιζόταν η ομάδα του, δεν θα κατάφερνε να σκοράρει απέναντι στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ κατάφερε να αποσπάσει τη λευκή ισοπαλία στο Βέλγιο με τη Μπριζ, αν και έπαιζε για πάνω από μισή ώρα με δέκα παίκτες λόγω της (αυστηρής) αποβολής του Λιβάγια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Λιόρ Ρεφαέλοφ παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν θα κατάφερνε να σκοράρει με τον τρόπο που αγωνιζόταν, ακόμα και δυο ώρες να έπαιζε ακόμα κόντρα στην Ένωση.

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός ανέφερε: "Το 0-0 δεν είναι καλό αποτέλεσμα, ειδικά όταν παίζεις για πάνω από μισή ώρα απέναντι σε δέκα παίκτες. Είχαμε θέληση, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν κάναμε σχεδόν καμία καθαρή ευκαιρία.

Επίσης το ξεκίνημά μας στον αγώνα δεν ήταν καλό, αλλά ευτυχώς ο τερματοφύλακάς μας έκανε κάποιες αποκρούσεις και απέτρεψε τα χειρότερα. Φαινόταν ότι και άλλες δύο ώρες να παίζαμε, δεν θα βάζαμε γκολ στην ΑΕΚ.

Η προσπάθειά μας δεν ήταν αρκετή. Στη ρεβάνς θα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλύτερη απόδοση για να προκριθούμε. Για την ώρα επικεντρωνόμαστε στον αγώνα πρωταθλήματος με την Κορτράικ, που δεν θα είναι εύκολος".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ