EUROPA LEAGUE

Ρ. Φαν Πέρσι: "Θα αγωνιζόμουν στην Αγγλία αν..."

epa04953043 Fenerbahce's Robin Van Persie celebrates his goal during the Turkish Super League match Besiktas vs Fenerbahce in Istanbul, Turkey, 29 September 2015. EPA/SEDAT SUNA
epa04953043 Fenerbahce's Robin Van Persie celebrates his goal during the Turkish Super League match Besiktas vs Fenerbahce in Istanbul, Turkey, 29 September 2015. EPA/SEDAT SUNA EPA

Με αφορμή τον αποψινό (20/10 22:05) αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φενέρμπαχτσε, ο επιθετικός της τουρκικής ομάδας, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο λόγο για τον οποίο αποχώρησε απ' το Old Trafford.

Για τον λόγο που αποχώρησε απ' την Αγγλία μίλησε ο Φαν Πέρσι, λίγες ώρες πριν απ' την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του στο Μάντσεστερ. Ο επιθετικός της Φενέρμπαχτσε επιστρέφει στο Old Trafford, έχοντας στο ενεργητικό του 17 γκολ σε 35 συμμετοχές.

Ο Ολλανδός επιθετικός ανέφερε ότι θα αγωνιζόταν ακόμα στο Νησί, εάν δεν αποχωρούσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: " Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως να ήμουν ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήμερα. Όταν πήγα στο Μάντσεστερ είχα την εντύπωση ότι ο Σερ Άλεξ θα έμενε για μερικά χρόνια ακόμη, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις την πορεία σου στην ομάδα με αυτή του προπονητή".

Επιπλέον, συμπλήρωσε για το αποψινό ματς: " Θα βάλουμε τα δυνατά μας, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ