EUROPA LEAGUE

Πρόκριση στη... βροχή!

Πρόκριση στη... βροχή!

Η Αϊντχόφεν πήρε την ισοπαλία με 3-3 και την... πρόκριση στην έδρα της Εστορίλ χάρη στο γκολ του Βαϊνάλντουμ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, που διεκόπη το βράδυ της Πέμπτης λόγω ισχυρής βροχόπτωσης. (VIDEO)

Στην αναμέτρηση, το δεύτερο ημίχρονο της οποίας ήταν αδύνατο να διεξαχθεί λόγω ισχυρής βροχόπτωσης στη Πορτογαλία το βράδυ της Πέμπτης με το σκορ στο 3-2 υπέρ των Πορτογάλων, η Αϊντχόφεν κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση χάρη στο γκολ του Βαϊνάλντουμ και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι Ολλανδοί με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, που θα τους έδινε και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Και ενώ ο Φιλίπ Κοκού δεν έβλεπε πρόοδο στο παιχνίδι της ομάδας του, έκανε τις αλλαγές του αρχής γενομένης από το 78ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ευτύχησε να δει τον Βαϊνάλντουμ στο 82ο αυτής, να σημειώνει το 3-3.

Η Εστορίλ είχε μία καλή ευκαιρία προς το τέλος της αναμέτρησης, ωστόσο τα "καναρίνια" δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω στο Αμορέιρα και θα μείνουν με την εντύπωση της συμμετοχής στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, μένοντας εκτός συνέχειας, όπως και ο Παναθηναϊκός.

Αντίθετα η PSV Αιντχόφεν θα ακολουθήσει την πρωτοπόρο του ομίλου, Ντινάμο Μόσχας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΣΤΟΡΙΛ: Κίετσεκ, Άντερσον Λουίς, Γιοάν Ταβάρες, Ρούμπεν (86' Αρτούρο), Εμίντιο Ραφαέλ, Εσίτι, Αμάντο, Τοζέ, Κούκα, Σεμπά, Κλέμπερ.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Άριας, Μπρούμα, Ρεκίκ, Βίλεμς, Μαχέρ (78' Χέντριξ), Βαϊνάλντουμ, Γκουαρδάδο, Νάρσινχ (83' Λοκάντια), Ντεπάι, Λουκ ντε Γιόνγκ (Ισιμάτ-Μιρίν).

5ος όμιλος

1. Ντινάμο Μόσχας 15 (8-3)

2. Αϊντχόφεν 8 (8-7)

3. Εστορίλ 4 (6-7)

4. Παναθηναϊκός 1 (5-10)

Δείτε αναλυτικά εδώ τι έγινε την Πέμπτη το βράδυ στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ποιες ομάδες έχουν προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς και videos από όλους του αγώνες.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ