EUROPA LEAGUE

Πρόκριση με φρέσκα πόδια

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρά τις πολλές απουσίες, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει τον τρόπο να φρεσκάρει την ΑΕΚ και για το αποψινό (22/2, 20:00) ματς με τη Ντινάμο στο "Olimpiyskyi".

Θεωρητικά το γεγονός πως η ΑΕΚ ταξίδεψε με επτά απουσίες στο Κίεβο, θα "έδενε" τα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ, ως προς τις αποφάσεις για την ενδεκάδα της αποψινής (22/2, 20:00) ρεβάνς με τη Ντιναμό στο "Olimpiyskyi".

Όμως στην πράξη φαίνεται, πως ακόμα και έτσι ο Ισπανός τεχνικός θα βρει τρόπο ακόμα και να φρεσκάρει την ενδεκάδα. Ακόμα και έξι αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής (18/2) με την Ξάνθη, ενδέχεται να κάνει ο Χιμένεθ.

Σίγουρα απόψε στο "Olimpiyskyi", θα ξεκινήσουν και ο Μπάρκας και ο Λαμπρόπουλος και ο Μπακάκης και ο Γαλανόπουλος. Κανείς εκ των τεσσάρων δεν ήταν στη βασική ενδεκάδα με την Ξάνθη. Ενώ θέση στο σημερινό αρχικό σχήμα διεκδικούν και ο Κλωναρίδης και ο Μασούντ, που επίσης δεν ξεκίνησαν βασικοί την Κυριακή.

Προφανώς είναι ζητούμενο για τον Χιμένεθ να "φρεσκάρει" την ενδεκάδα. Όπως και να δώσουν οι παίκτες του μεγάλη προσοχή στο ξεκίνημα του ματς, όταν ο Ισπανός τεχνικός περιμένει πως οι Ουκρανοί θα δοκιμάσουν να μπουν δυνατά και να ασκήσουν πίεση. Και επ' αυτού ο Χιμένεθ έχει δώσει ειδικές οδηγίες. Όπως και για τον τρόπο που θέλει από τους παίκτες του, να "χτυπήσουν" στις αδυναμίες που έδειξε ήδη από το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, πως έχει η Ντινάμο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ