EUROPA LEAGUE

Προειδοποιήσεις από την UEFA για το Balaidos

Προειδοποιήσεις από την UEFA για το Balaidos
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τον έλεγχο της UEFA διαπιστώθηκαν σοβαρές ελλείψεις στο "Balaidos" και η Θέλτα έλαβε διορία να τις καλύψει πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μοναδικός ο οποίος έχει εργασίες σε εξέλιξη στην έδρα του, προκειμένου να την έχει έτοιμη στην πρεμιέρα του ομίλου του Europa League με τον Άγιαξ. Διότι στο "Απόστολος Νικολαΐδης" τοποθετούνται οι σουίτες στην κερκίδα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και εκτελούνται ορισμένες μετατροπές.

Η Θέλτα αντιμετωπίζει παρόμοιες δυσκολίες, όχι στο πλαίσιο της ανακαίνισης του "Balaidos", αλλά επειδή στον προέλεγχο της εγκατάστασης από το κλιμάκιο της UEFA διαπιστώθηκαν μεγάλες ελλείψεις και ζητήθηκε να διορθωθούν.

Υποδείχθηκε ότι 600 θέσεις πρέπει να παραμείνουν κλειστές, ενώ απαιτήθηκε να υπάρχουν περισσότερες θέσεις parking, κάτι που δεν υφίσταται στο χώρο γύρω από το γήπεδο. Επίσης, ανεπαρκής κρίθηκε ο φωτισμός και συστήθηκε να διασφαλιστεί η ηλεκτροδότηση, διότι το δίκτυο θεωρείται μη ασφαλές.

Ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις απαιτήσεις της UEFA, σχολιάζοντας "πως δεν ξέρουμε τι κάνουμε. Υπάρχουν πολλά ζητήματα και θα επηρεάσουν την εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας".

Η Θέλτα έχει περιθώριο να καλύψει τις ελλείψεις μέχρι τις 24-25 Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι (29/9) της στο "Balaidos" με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Διαφορετικά, η UEFA έχει προειδοποιήσει ότι θα ορίσει το ματς στο "Dragao" του Οπόρτο, που απέχει τη μικρότερη απόσταση από το Βίγκο.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ