Προειδοποιήσεις από την UEFA για το Balaidos - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Προειδοποιήσεις από την UEFA για το Balaidos

Προειδοποιήσεις από την UEFA για το Balaidos

Από τον έλεγχο της UEFA διαπιστώθηκαν σοβαρές ελλείψεις στο "Balaidos" και η Θέλτα έλαβε διορία να τις καλύψει πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μοναδικός ο οποίος έχει εργασίες σε εξέλιξη στην έδρα του, προκειμένου να την έχει έτοιμη στην πρεμιέρα του ομίλου του Europa League με τον Άγιαξ. Διότι στο "Απόστολος Νικολαΐδης" τοποθετούνται οι σουίτες στην κερκίδα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και εκτελούνται ορισμένες μετατροπές.

Η Θέλτα αντιμετωπίζει παρόμοιες δυσκολίες, όχι στο πλαίσιο της ανακαίνισης του "Balaidos", αλλά επειδή στον προέλεγχο της εγκατάστασης από το κλιμάκιο της UEFA διαπιστώθηκαν μεγάλες ελλείψεις και ζητήθηκε να διορθωθούν.

Υποδείχθηκε ότι 600 θέσεις πρέπει να παραμείνουν κλειστές, ενώ απαιτήθηκε να υπάρχουν περισσότερες θέσεις parking, κάτι που δεν υφίσταται στο χώρο γύρω από το γήπεδο. Επίσης, ανεπαρκής κρίθηκε ο φωτισμός και συστήθηκε να διασφαλιστεί η ηλεκτροδότηση, διότι το δίκτυο θεωρείται μη ασφαλές.

Ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις απαιτήσεις της UEFA, σχολιάζοντας "πως δεν ξέρουμε τι κάνουμε. Υπάρχουν πολλά ζητήματα και θα επηρεάσουν την εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας".

Η Θέλτα έχει περιθώριο να καλύψει τις ελλείψεις μέχρι τις 24-25 Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι (29/9) της στο "Balaidos" με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Διαφορετικά, η UEFA έχει προειδοποιήσει ότι θα ορίσει το ματς στο "Dragao" του Οπόρτο, που απέχει τη μικρότερη απόσταση από το Βίγκο.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24