CHAMPIONS LEAGUE

Πρόεδρος Παρτίζαν για Ολυμπιακό: "Δύσκολο, αλλά 3-0..."

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Γήπεδο Παρτίζαν EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Μίλοραντ Βούτσελιτς, ρωτήθηκε για το σκορ που θα επιθυμούσε στον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό και απάντησε: "3-0. Ή τουλάχιστον από 2-0 και πάνω".

Την εκτίμησή του για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν έκανε ο πρόεδρος των Σέρβων, Μίλοραντ Βούτσελιτς. "Θα νικήσουμε. Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αν και εγώ ως πρόεδρος της Παρτίζαν δεν θα έπρεπε να το λέω αυτό για έναν αντίπαλο".

Όταν ρωτήθηκε για το σκορ που προβλέπει, απάντησε: " Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά 3-0. Ή τουλάχιστον από 2-0 και πάνω. Ξέρω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους του Ερυθρού Αστέρα, όπως και οι δικοί μας με του ΠΑΟΚ. Όμως θα πρέπει να μείνουμε σε επίπεδα αντιπαλότητας και όχι έχθρας. Οι Σέρβοι και οι Έλληνες είναι αδέρφια. Θυμάμαι ακόμη την ανιδιοτελή τους βοήθεια την περίοδο που ήμασταν αποκλεισμένοι ή μας βομβάρδιζαν. Άλλωστε είμαστε και οι δύο λαοί ορθόδοξοι".

Καταλήγοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το ενδεχόμενο να αποδοκιμαστεί από τους Σέρβους οπαδούς ο Κοσοβάρος προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι: " Εμείς οι Σέρβοι έχουμε διαφορετική νοοτροπία, δεν είμαστε τόσο παθιασμένοι. Κάνω έκκληση στους οπαδούς μας να πανηγυρίσουν σε αθλητικά πλαίσια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ