EUROPA LEAGUE

Πρόεδρος Αρόουκα: "Πάμε να γράψουμε ιστορία"

Πρόεδρος Αρόουκα: "Πάμε να γράψουμε ιστορία"

Ο πρόεδρος της Αρόουκα, Κάρλος Πίνιο, υποστήριξε ότι η πορτογαλική ομάδα μπορεί να προκριθεί επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" και υποσχέθηκε ότι τα έσοδα σε περίπτωση πρόκρισης θα διοχετευθούν στις εργασίες του γηπέδου.

Το Δημοτικό γήπεδο της Αρόουκα είναι χειρότερο από πολλά επαρχιακά γήπεδα ομάδων της Super League. Η πορτογαλική ομάδα έφθασε στην Αθήνα για ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο των playoffs του Europa League, και ο πρόεδρος της ομάδας, Κάρλος Πίνιο, υποστήριξε ότι πιστεύει στην πρόκριση των "φογκασέιρος" αποκαλύπτοντας πώς θα εκμεταλλευτεί τα έσοδα ύψους 2.400.000 ευρώ σε περίπτωση εισόδου στους ομίλους της διοργάνωσης.

"Είναι πιθανό να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία, από αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ματς. Έχω δει πράγματα στις προπονήσεις που με χαροποίησαν, η ομάδα είναι ελεύθερη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Τα έσοδα από την πρόκριση θα είναι σημαντική βοήθεια. Τα χρήματα ποτέ δεν μου πήραν τα μυαλά, αλλά μπορεί να είναι σημαντική βοήθεια για τα έργα στο γήπεδο", υποστήριξε ο Κάρλος Πίνιο.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ