Πρόεδρος Αρόουκα: Πάμε να γράψουμε ιστορία - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Πρόεδρος Αρόουκα: "Πάμε να γράψουμε ιστορία"

Πρόεδρος Αρόουκα: "Πάμε να γράψουμε ιστορία"

Ο πρόεδρος της Αρόουκα, Κάρλος Πίνιο, υποστήριξε ότι η πορτογαλική ομάδα μπορεί να προκριθεί επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" και υποσχέθηκε ότι τα έσοδα σε περίπτωση πρόκρισης θα διοχετευθούν στις εργασίες του γηπέδου.

Το Δημοτικό γήπεδο της Αρόουκα είναι χειρότερο από πολλά επαρχιακά γήπεδα ομάδων της Super League. Η πορτογαλική ομάδα έφθασε στην Αθήνα για ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο των playoffs του Europa League, και ο πρόεδρος της ομάδας, Κάρλος Πίνιο, υποστήριξε ότι πιστεύει στην πρόκριση των "φογκασέιρος" αποκαλύπτοντας πώς θα εκμεταλλευτεί τα έσοδα ύψους 2.400.000 ευρώ σε περίπτωση εισόδου στους ομίλους της διοργάνωσης.

"Είναι πιθανό να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία, από αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ματς. Έχω δει πράγματα στις προπονήσεις που με χαροποίησαν, η ομάδα είναι ελεύθερη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Τα έσοδα από την πρόκριση θα είναι σημαντική βοήθεια. Τα χρήματα ποτέ δεν μου πήραν τα μυαλά, αλλά μπορεί να είναι σημαντική βοήθεια για τα έργα στο γήπεδο", υποστήριξε ο Κάρλος Πίνιο.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

Οι κλασικές φιγούρες των ελληνικών γηπέδων

Ο κάφρος, ο τρελός, ο άσχετος, η ωραία παρουσία κι άλλες μορφές που θα συναντήσεις στις κυριακάτικες εξέδρες.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O γυμναστής του Felipe Massa είναι Έλληνας!

Τον λένε Χρήστο Φιωτάκη, είναι ο άνθρωπος πίσω από την Elite Fitness MC και μας εξηγεί πως είναι να συνεργάζεσαι με οδηγούς κορυφαίου επιπέδου!

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΙΑ

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΙΑ

Το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή

Ποια τα μηνύματα του πρώην πρωθυπουργού για την πολιτική διαχείριση της κρίσης και τις προκλητικές συμπεριφορές γειτόνων

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24